Horgász Show – 2019. MÁRCIUS 01-03

A visszaszámlálás elkezdődött – Tavaszi Horgász Show 2018. március 2-4. között a BOK csarnokban

Az év talán legizgalmasabb seregszemléje, rengeteg kiállító, nagyszerű horgászok, az ország legjobb versenyzői és a Fishing and Hunting csatorna sztárjai is várnak téged, újra a Tavaszi Horgász Show-n!

Ezen a kiállításon a horgászat minden szegmense bemutatkozik, így egészen biztos, hogy megtalálod, ami téged igazán érdekel. Kiállítóink profizmusa, a termékek minősége és az azok mögött rejlő évtizedes szaktudás lesz az, ami kihagyhatatlanná teszi most is ezt az eseményt.

A legnagyobb gyártók képviselői itt mutatják be idei újdonságaikat és olyan kedvezményekbe is belefuthatsz, amelyek tényleg jó fogásnak számít!

IMG_0169

A széles kínálatban megtalálhatod a legfinomabb pergető felszereléseket, értékes és különleges műcsali különlegességeket egészen a legbrutálisabb harcsás cuccokig.

cegek

Az ország egyik legnagyobb feeder kínálatát vonultatjuk fel a legnagyobb gyártók és a piac hazai szereplői által. A legérzékenyebb, a versenyzésre is alkalmas pálcáktól kezdve a végszerelékeinket a legnagyobb távolságba is repíteni képes, és a folyami harcosokat is legyőzőkig minden féle feederbotot megtalálhatnak majd az érdeklődők a kínálatban.

dome_g_1

A legkülönfélébb etető-, és csalianyagokról, melyek közül a 2018-as újdonságok igazi különlegességeket rejtenek. A legújabb és minden eddiginél extrémebb színű, ízű és formavilágú csalik, melyekkel még a legóvatosabb pontyokat is becsaphatod.

Egy nagyszerű szimulátor segítségével átélheted egy félelmetes halóriás kifárasztásának hihetetlen élményét és mindezek tetejében egy óriás meglepetés nyereménnyel is várunk!

És ami igazán megfizethetetlenné teszi a Horgász Show-t az a személyes találkozások élménye. Itt bármikor összefuthatsz azokkal a sztárokkal, akiket nap, mint nap látsz a Fishing and Hunting csatorna műsoraiban, olvashatod cikkeiket a szaklapokban, vagy az interneten, és akiktől most lehetőséged nyílik személyesen is tanácsokat kérni.

20161112_095552

Ha szeretnéd elkerülni a jegypénztáraknál a hosszas sorban állást, akkor már most megvásárolhatod belépőjegyedet a www.ticketportal.hu oldalon!
Iratkozz fel a Horgász Show Facebook oldalára itt, és kövesd nyomon a kiállítás legfrissebb híreit és természetesen már most tedd szabaddá magad március első hétvégéjére, hogy le ne maradj a legnagyobb tavaszi kiállításról a Horgász Show-ról!