Horgász Show – 2018. MÁRCIUS 02-04

Energofish a Horgász Show-n!

Az Energofish Kft Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója. A több mint negyed évszázados hagyomány mára egy sikertörténetté érett, elégedett horgászboltok, online áruházak és több százezer horgász örömére.
Célunk: minden horgász ládájában ott legyünk termékeinkkel, örömet szerezve egy remek sporthoz a profiktól a hobbi horgászokig!
Saját termékek mellett a horgászfelszerelések teljes skáláját forgalmazzák. Gyártóik között számos, nagy hagyományokkal rendelkező európai és magyar horgászcikk manufaktúra szerepel, emellett közel harminc világszínvonalú cég termékei találhatók meg a palettán.
A tavaszi kiállítás várt sikertermékei:

CARP EXPERT DIGITAL COMBO

A szett alapja egy Carp Expert Stabil Rod-Pod. Erre helyezhetjük fel rádiós kapásjelzőinket. A szetthez megfelelő számú swinger is jár, mellyel az ejtős kapásokról sem maradunk le. Ledes kivitelének köszönhetően fényjelzéssel is tudatja számunkra a kapás tényét.

További info: Energofish

L78000-804

 

CARP EXPERT SPEEDY ETETŐHAJÓ CSALÁD

A különböző igényeknek megfelelően 3 féle változatban készítettük el etetőhajónkat.

– Alap változat: 1003A (iránytűvel, hatalmas szállító kapacitás)
– Radaros változat: 1003C (beépített halradarral, melynek képét a távirányítón láthatjuk)
– Radar+GPS: 1003D (beépített radarral és GPS-szel)

Mindegyik változat a legmagasabb minőségben készült, hínár és zsinór felszedés elleni védelemmel (zárt házban elhelyezett propeller). Fordulóköre 50 cm! Maximális sebessége 60m/perc.
Trimarán test.
A GPS-es változat 1-5 perc alatt csatlakozik a műholdakhoz.

Szerviz háttere: Gyártói 1 éves Garancia, illetve szerviz!
További info: Energofish
L74871-006