Horgász Show – 2019. MÁRCIUS 01-03

Horgász Aukció 2018 – A Bátor Tábor javára

A sikertörténet folytatódik, ismét lesz Horgász aukció!
Licitálj a Tavaszi Horgász Show színpadán rendezett Horgász-Aukción és szerezz menő horgászcuccokat akár a piaci ár töredékéért!
Az se baj, ha olyan nagyot nem szakítasz a kedvezményből, hiszen az aukció teljes bevételét a Bátor Tábornak juttatjuk el!

DZ3B3345

Regisztrálj az esemény előtt a helyszínen az Info-pultnál, majd az ott kapott sorszámmal részt vehetsz a Horgász-Aukción. A szabályok nagyon egyszerűek, hiszen az a játékos viheti el licitre kínált terméket aki a legmagasabb összeget hajlandó érte fizetni! Íme a színpad programja, benne a Horgász Aukció időpontjaival!
Íme néhány termék a felajánlások közül, melyeket hálásan köszönünk az ENERGOFISH KFT-nek:

XXL ZIP székXXL_ZIP_bator_tabor

Extra teherbírású karfás szék, mely nagyon könnyen összecsukható és szállítható.
Csúszásgátlós talpa stabil tartást ad neki a talajon. Extra teherbírású (130kg), de azért figyeljünk oda, hogy ne lendülettel közelítsük meg. Erősített váz szerkezet és anyagok jellemzik.

Tömege mindössze 5,2 kg, ami igen mobilissá teszi, még ha több száz métert is kell cipelnünk a kiszemelt, horgászhelyig, minden további nélkül megtehetjük, nem fogunk úgy elfáradni, mintha egy nehéz széket cipelnénk.

Ülőfelületének magassága majdnem 50 cm, ezért nagyon kényelmesen ülhetünk benne hosszú távon is, a magasabb emberek számára is első osztályú kényelmet biztosít.
Karfája kényelmes, ugyancsak oxford anyaggal bevont.
Kikiáltási ár: 12990 Forint.

CARP EXPERT FEEDER SZÉK

CXP_FEEDER_SZEK_Bátor_tábor
Műszaki paraméterei:
– Viszonylag nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (45 x 50 cm), így megkapjuk a comb alsó részének azt az alátámasztását, ami hosszú távon kényelmessé teszi ezt a széket.
– Háttámlája megfelelően magas (50×50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során. Dőlésszöge fix, mely kiküszöböl egy meghibásodási pontot.
– A szék magassága 40 cm, de az igazi trükk az állíthatóságban rejlik!
Az első két láb és a tartó szerkezet gyakorlatilag megegyezik egy versenyláda felépítésével. 70 centis és az ebből kihúzható, állítható láb jellemzi. Ez amellett, hogy extra tartást ad a széknek, lehetőséget ad arra is, hogy kiegészítő tálcákat szereljünk ládánkra. Így minden esetben kéznél lesz a csali, az etetőanyag, az előketartó, gyakorlatilag bármi, amit csak szeretnénk.
Hogy kinek ajánljuk?
Mindenkinek, aki igényes feeder horgásznak tartja magát és nem elégszik meg a hagyományos fotelekkel, szereti saját igényei szerint alakítani azt.
Kikiáltási ár: 2990 Forint.

CXP DIGITAL COMBO 4 botos kapásjelzőszett RODPOD-dal!

DIGITAL_COMBO_bator_TABOR

Masszív strapabíró alumínium bottartó állvány, mely állítható lábának köszönhetően egyenetlen terepen is megállja a helyét, de jó hasznát lehet venni stégen is ahol a leszúrható bottartók használata nehézkes. Az állvány kialakításánál a súly és a tartósság elsődleges szempont volt, ezért ahol lehetett könnyű, de erős alumíniumból készült. A forgatható és billenthető fej segítségével könnyen és pontosan állíthatjuk be a botokat.
A vastag lábszerkezet alul tartja az állvány súlypontját ezzel is növelve a stabilitást . A dőlésszöge egy mozdulattal állítható ez különösen előnyös feltámadó szél és fárasztás esetén Összeszerelése pár másodpercig tart csak . Természetesen ilyen szintű rod podhoz béléses hordozótáska jár, amelyben elszeparáltan tudjuk tárolni az egyes alkatrészeket .

Az adó és a vevő külön bekapcsoló gombbal helyezhető üzembe, melyet 3 másodpercig kell nyomva tartani. Az üzemkész állapotot hang jelzi számunkra. Bekapcsolás után a jeladók automatikusan kapcsolódnak a vevőre. A kapást hang és fényjelzéssel jelzi számunkra.

Kiegészítő funkciók:
Szabvány menete minden leszúróhoz és rod pod-hoz csatlakoztatható
A termék esőálló!

A szetthez megfelelő számú swinger is jár, mellyel az ejtős kapásokról sem maradunk le. Ledes kivitelének köszönhetően fényjelzéssel is tudatja számunkra a kapás tényét.

Kikiáltási ár: 4990 Forint.