Horgász Show – 2018. MÁRCIUS 02-04

HorgászAukció! Szerezz értékes horgászfelszerelést a HorgászShow-n, akár az eredeti árának töredékéért!

Ezúttal is lesz HorgászAukció a Tavaszi HorgászShow-n, melynek bevételét kiállítóink – a COLMIC, a DAIWA, az ENERGOFISH, a NASH, a Wobblerek.com és a Multisuli  – jóvoltából a Bátor Táborhoz juttatunk el. Nagyszerű cuccok kerülnek majd kalapács alá, melyek kikiáltási ára most is mélyen a bolti ár alatt indul!
Pénteken 13:00 és 16:00, szombaton 13:00 és 15:20, vasárnap pedig 13:00 órakor várjuk a játékos kedvű licitálókat!
Ne felejtsétek el, hogy a befolyt összeg jótékonysági célokat szolgál, melyekből igazi kis hősök pillanatait varázsolhatjuk közösen széppé! A Bátor Tábor tulajdonképpen élményterápia, súlyosan beteg gyermekek és családjaik részére. Hogy milyen vidám pillanatokat szerezhetünk a segítségetekkel, az ennek a kis videóból kiderül.


Hogyan vehetek részt a HorgászAukción?

Keresd az információs pultot a HorgászShow-n, ahol kollégáink készségesen tájékoztatnak majd a részletekről! Minden 18. életévét betöltött személy részt vehet a játékban aki a helyszínen az információs pultnál a nyitástól az aukció megkezdéséig ingyenesen regisztrálja magát. A regisztrációkor kapott tábla tartalmaz egy számot, az aukción ezzel azonosítja magát a résztvevő.

DZ3B3345Magasra tartott táblával jelezhetjük, ha tartjuk az aktuális árat 

Hogyan zajlik majd a HorgászAukció?

A licit kezdete után a táblát kezünkben magasra tartva jelezhetjük, hogy hajlandók vagyunk az aktuális összeget kifizetni az aktuális termékért. Természetesen minden termékre új kör vonatkozik. A legtöbb összeget felajánló személy lesz az aki megkötheti a valódi üzletet és  vásárolhatja meg a kialkudott árért a felajánlott tárgyat.

Nézzük, akkor mi is kerül majd kalapács alá!

ENERGOFISH

CARP EXPERT DOUBLE SPEED RUNNER orsó 6000 2x

Egyedülálló fejlesztés látott napvilágot 2016-ban, mely nem más, mint a Carp Expert Double Speed nyeletőfékes orsó. Mint a neve is mutatja, két sebességes, állítható áttétellel rendelkezik. A hajtókar tövében található állító szerkezet elforgatásával könnyedén tudjuk módosítani a bevontatás sebességét. Ezzel az üres kosarat gyorsabban vontathatjuk be, nagyobb hal fárasztása esetén pedig sokkal precízebbek lehetünk. Az ENERGOFISH kínálatában kapható orsó a 2016-os esztendő egyik sikerterméke, most pedig egyszerre két orsó is a tiéd lehet, ha ügyesen licitálsz!

double_speed_2017

Eredeti ár: 39 980 Ft (34 990 Ft az ENERGOFISH standján)
Kikiáltási ár: 3990 Ft

CXP FEEDER SZÉK

Ennek a FEEDER SZÉKNEK az egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy mindössze 4,5 kg, viszont a teherbírása megmaradt, így egy 120 kg-os horgásztársunk is kényelemben érezheti magát benne a vízparton. Viszonylag nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik, így biztosított a comb alsó részének alátámasztása, ami hosszú távon kényelmessé teszi ezt rajta a horgászatot. Háttámlája magas (50×50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során. Az első két láb és a tartó szerkezet gyakorlatilag megegyezik egy versenyláda felépítésével, ez lehetőséget ad arra is, hogy kiegészítő tálcákat szereljünk ládánkra. Így minden esetben kéznél lesz a csali, az etetőanyag, az előketartó, gyakorlatilag bármi, amit csak szeretnénk. Hogy kinek ajánljuk? Mindenkinek, aki igényes feeder horgásznak tartja magát és nem elégszik meg a hagyományos fotelekkel, szereti saját igényei szerint alakítani azt.
feeder_szek

Eredeti ár: 29 990 Ft
Kikiáltási ár: 2990 Ft

– E-SENTIAL 3+1, ELEKTROMOS, RÁDIÓS KAPÁSJELZŐ SZETT

Az igazi nagyponty horgászok tudják, hogy a jó halat ki kell várni, de ezt szinte lehetetlen végig a botok mellett tenni, ezért fejlesztették ki az elektromos kapásjelzőket, melyek közül a E-SENTIAL RÁDIÓS jelzők hihetetlen népszerűségnek örvendenek! Ezzel a szettel egész biztos, hogy minden kapásról lesz tudomásod!

kapasjelzo

Eredeti ár: 33 000 Ft (22 990 Ft az ENERGOFISH standján)

Kikiáltási ár: 3300 Ft

 DAIWA-CORMORAN

– Freams Limited Edition orsó 3000

daiwa_orso

Eredeti ár: 39 680 Ft
Kikiáltási ár: 3968 Ft

– Infinity pontyos táska 50l

daiwa_pontyostaska

Eredeti ár: 33 249 Ft
Kikiáltási ár: 3324 Ft

– DAIWA Infinity Q Spinning pergető bot 2.40m 30-70g

daiwa_bot

Eredeti ár: 49 690 Ft
Kikiáltási ár: 4969 Ft

– NASH – H-GUN OVAL BROLLY

Akadnak olyan szituációk amikor nem feltétlenül szükséges egy komplett sátrat magunkkal vinnünk akár egy-két éjszakásra tervezett horgászatra sem H-GUN OVAL BROLLY ideális megoldás lehet tavasztól egészen késő őszig ahhoz, hogy alatt az esőtől óvva magunkat a botjaink mellett éjszakázhassunk. Nem beszélve arról, hogy a széltől és a tűző naptól is véd. Felállítása egyszerű, szállítása nem nehéz és természetesen az egészet a jól megszokott magas NASH minőség jellemzi. Érdemes lesz licitálni rá!

nash

Eredeti ár: 39 990 Ft
Kikiáltási ár: 3990 Ft

COLMIC Griff 70 (első fékes orsó /8+1 csapágy) 

A GRIFF határozottan kiváló orsó, amelyet úgy terveztek, hogy többféle technikához is alkalmas legyen, tengeren és édesvízen egyaránt. Hosszú dobásokra termett, speciális védőfestékkel, többtárcsás fékrendszerrel és sok egyéb érdekes részlettel felszerelt. Tökéletes a mélyvízi technikákhoz, partról és csónakból használva egyaránt. Minden szituációban megállja a helyét.

colmic_griff70

Eredeti ár: 16 800 Ft
Kikiáltási ár: 1680Ft

COLMIC Griff 80 (első fékes orsó /8+1 csapágy) 

A GRIFF határozottan kiváló orsó, amelyet úgy terveztek, hogy többféle technikához is alkalmas legyen, tengeren és édesvízen egyaránt. Hosszú dobásokra termett, speciális védőfestékkel, többtárcsás fékrendszerrel és sok egyéb érdekes részlettel felszerelt. Tökéletes a mélyvízi technikákhoz, partról és csónakból használva egyaránt. Minden szituációban megállja a helyét.

colmic_griff80

Eredeti ár: 17 600 Ft
Kikiáltási ár: 1760Ft

– COLMIC Idus (8+1)

Erős és megbízható orsó, általános tengeri horgászatra lett kialakítva: beach ledgering-re, surf casting-ra, szikla horgászatra, fenekező- és sodródó horgászatra. Igazán sokoldalú orsók, extra dobokkal szerelve. Még a legtapasztaltabb, legigényesebb horgászok igényeit is kielégítik. Ráadásul két ilyen orsó is kalapács alá kerül majd!

colmic_idus

Eredeti ár: 24 800 Ft
Kikiáltási ár: 2480Ft

– COLMIC Harlok Surf orsó (első fék/9+1/alu.dob)

Elsőfékes fix dobú orsó, ami közepesen erős surf casting-ra, tengerparti horgászatra, és édesvízi fenekező horgászatra lett kifejlesztve. 9 + 1 golyóscsapágyas rendszerrel, 4.7:1 áttétellel és match dobbal rendelkezik. Figyelemre méltó a sima futása, illetve a sokoldalúsága.

colmic_surf

Eredeti ár: 27 200 Ft
Kikiáltási ár: 2720Ft

– COLMIC W-BEACH 6500 orsó

Elsőfékes fixdobú orsó, ami kifejezetten a tengerparti horgászathoz és egyéb specifikus édesvízi fenekező módszerekhez lett kifejlesztve. A match dob, amivel az orsót felszerelték, lehetővé teszi a legvékonyabb zsinórok használatát is. Sósvíz álló kivitel, ergonomikus hajtókar, kemény gumi fogantyú jellemzi. Két tartalék dobbal kerül forgalomba.

colmic_w_beach

Eredeti ár: 45 000 Ft
Kikiáltási ár: 4500 Ft

COLMIC  Atos orsó (első fék/8+1)

Az ATOS egy erős orsó, amely a beach ledgering és a surf casting technikákhoz lett kifejlesztve, de kifejezetten ajánlott csónakos fenekező horgászatra is.

colmic_athos

Eredeti ár: 20 800 Ft
Kikiáltási ár: 2080 Ft

– THE ONE Bojlis csomag + ajándék THE ONE póló Ács József aláírásával

acs_the_one

Kikiáltási ár: 1500 Ft

– Crazy Fish, Aspen Stake pergető bot

Egy ízig-vérig UL pálca a Crazy Fish specialistáitól a finom pergetés kedvelőinek!
Legyen szó plasztik csalikról, körforgókról, vagy apró rovar utánzatú wobblerekről, az Aspen Stake soha nem
hagy cserben! A világos színű spicc a legintenzívebb hajnali és szürkületi órákban is biztosítja, hogy ne maradjunk le a ragadozók finom támadásáról sem.
wobblerek_crazyfish_Aspen_stake_bot
Kikiáltási ár: 2399 Ft
– Pontoon 21 teleszkópos bottartó cső

Egy szenzációs, teleszkópos botvédő, mely nem csak a pergetőhorgászok, de minden horgász féltve őrzött botjaira is vigyáz.
Hiper könnyű, zárható, és tetszőleges hosszra állítható. A legjobb botvédő rendszer a piacon!
wobblerek_ponton21_tartocso
Kikiáltási ár: 2799 Ft
 – Symphonia SPS 86
Egy igazi UL pálca egyenesen Japánból!
A tökéletes kiegyensúlyozottság, a prémium minőségű Fuji kiegészitők és egy csipetnyi extra, az éjszakai pergetésheza Golden Mean-től a magyar pergető horgászoknak. Ha egy kompromisszum mentes botra vágysz, amely a hevesen védekező kapitális halakkal szemben is partnered marad, akkor ez a bot az, amely nem hiányozhat a repertoárodból!
golden_mean_multisuli_pergetőbot
Kikiáltási ár: 3 000 Ft