Horgász Show – 2018. MÁRCIUS 02-04

Kiállítók

A Tavaszi Horgász Shown-n 2018-ban is megtalálhatod a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő felszerelést. A legfinomabb békéshalas horgászattól a kimondott nagypontyos pecán át a feederezés minden műfajáig találsz majd magadnak kiállítót. Természetesen a pergetők népes táboráról sem feledkeztünk meg, akik több tucat neves gyártó ezernyi műcsalija közül tudnak majd válogatni kedvükre!

Kiállítók listája folyamatosan bővül

 

abiotic logo Abiotic Carp Baits
Nehéz napjainkban olyan információkat csempészni a professzionális pontyhorgászatba, amelyek a megszokottól eltérőek, mégis olyan, sokak számára érdekes témákat boncolgatnak, melyekre a korábbiakban horgászoktól sosem kaphattunk volna hiteles választ! A halbiológia és hidrobiológia területei elképesztő mennyiségű, felbecsülhetetlen értékű információ áradatot tartalmazhatnak a téma iránt érdeklődők számára, amiket nem lehet szimpla vízparti tapasztalatokból begyűjteni (legfeljebb sejteni), viszont, ha ezeket ötvözzük a gyakorlati tapasztalatokkal, olyan helyzetekre, szituációkra, jelenségekre találhatunk hatékony megoldást, amelyek soha nem látott eredmények előtt nyithatnak kaput számunkra! Az Abiotic Carp Baits megfelelő háttérrel rendelkező csapata jelenleg az egyetlen képviselője ennek az irányzatnak mind a hazai, mind a külföldi piacot tekintve. Eszmerendszerünk mögött olyan 5 éves múlt áll, mely során a témával kapcsolatos szakterületek egyetemi szintű tanulmányai fokozatosan, apránként beépítésre kerültek a halcsali- és haleledel gyártásba, több éves tesztelési időszak, és gondosan felépített koncepciók előzték meg a végeredményt, amely mostanra forrta ki teljesen magát! Oldalunkat és termékeinket nyugodt szívvel ajánljuk azon pontyhorgászoknak, akik hisznek a tudományos alapokon felépített csalik fogósságában!http://www.abioticbaits.hu/
BHG_logo Balatoni Halgazdálkodási Zrt.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. 2009. augusztus 25-én alakult meg hazánk egyik legrégebbi agrárgazdasági vállalatának, a Balatoni Halászati Zrt.-nek a jogutódjaként, mely cégből Társaságunk kiválással jött létre. Ennek okán jogelődünknek tekintjük az 1899-ben alapított Balaton Halászati Részvénytársaságot is.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. 100 %-ban a Magyar Állam tulajdona. A tulajdonosi jogokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. gyakorolja. Az MNV Zrt. a Társaság irányítását 2014.-ben vagyonkezelői szerződés keretében átadta a Földművelésügyi Minisztériumnak, amely így az alapítói jogokkal rendelkezik.

Társaságunk fő feladata a Balaton ökológiai szemléletű halgazdálkodásának megvalósítása. Elsődleges cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása, ami a horgászat számára értékes halfajokból – a javuló vízminőség mellett is – optimális fogás elérését biztosítja, nem fenyeget a halállomány sokszínűségének megszűnésével, továbbá biztosítja a természeti értékek védelmét és a minőségi turizmus feltételeit.

 

Társaságunk legfontosabb tevékenységei:

 

 • az állami tulajdonban lévő balatoni halállomány megőrzése és fejlesztése
 • a természetes szaporodó helyek megőrzése, védelme és fejlesztése, élőhely rekonstrukció.
 • mesterséges szaporodó helyek kifejlesztése és gyakorlati alkalmazásának bevezetése, fenntartása
 • a Balaton és a Kis-Balaton szükség szerinti szelektív állományszabályozó halászata
 • a hatóság által jóváhagyott halgazdálkodási terv keretében végzett tervszerű haltelepítés
 • tógazdasági haltermelés a balatoni telepítésre kerülő hal előállításának céljából
 • horgászengedélyek kibocsátása, horgásztatás
 • horgászturisztika fejlesztésében való aktív részvétel
 • halőrzési tevékenység a Balaton halállományának védelmében
 • a természetes (tavaszi) és rendkívüli halelhullás következményeinek elhárítása, haltetem gyűjtés
 • a balatoni sudárponty fajtafenntartása és szaporítása
 • a lehető leghatékonyabb védekezés a nagy kárókatona (Phalacrocorax carbo) ellen.
Fasten logo Bark Trade Kft.

Cégünk egy éve alakult és azóta rohamosan fejlődik. Igyekszünk minőséges termékekkel és magas színvonalon kiszolgálni ügyfeleinket. Vásárlóink igazolták, hogy a Bark és Storm gumicsónakok ár – érték arányban a legjobb választás a hazai piacon. Hivatalos viszonteladóként elkezdtük a Fasten rögzítő elemek forgalmazását. Bizunk abban hogy ez a termékcsalád nagy sikert arat majd a horgászok körében. Az univerzális rögzítő rendszer használatával helyet szabadíthatunk fel csónakunkban és kényelmessé tehetjük a horgászást.

Elérhetőségeink:

www.fasten.hu
www.barkcsonak.hu

Fábián Zoltán
06 70 942 11 39
barkcsonak@gmail.com

bravo baits A Bravo Baits célja, hogy elérhető áron kínáljon megoldást az eredményre vágyó pontyhorgászok kihívásaira. Az általunk kínált csalik saját fejlesztésű receptúrák alapján házilag, a két kezünkkel készülnek. A sporthorgászat iránt táplált minden szeretetünket belefoglaljuk egy-egy bojli megformálásába és ennek meg is van az eredménye, amint azt a sikeres versenyek, és az elmúlt években horogra csalt nagy halak is bizonyítják. 2010-ben sikeres versenyeink után született meg az elhatározás, hogy indulnunk kell az Országos Bajnokságon. Jó döntésnek bizonyult, hiszen megnyertük a versenyt, ezzel elérve, hogy a Magyar Válogatott tagjai lehessünk, és részt vegyünk a 2011-es Olaszországban megrendezésre kerülő Horgász olimpián. Az elmúlt évek versenyein, horgászatain folyamatosan kiemelkedő eredményeket értünk el, az ország legkülönbözőbb vizein. Ez ösztönzött minket a Bravo Baits megalapítására, hogy tapasztalatunkat, csalijainkat másokkal is megoszthassuk. 2012 márciusában hivatalosan is csali gyártó lett a Bravo Carp Team, megszületett a Bravo Baits. Mi a Bravo Baits-nél hisszük azt, hogy a horgászatban az elhívatás és a lelkesedés az, ami segít kifogni az igazán nagy halakat, nem a drága kiegészítők, csalik garmadája. Csalijaink, kiegészítőink és alapanyagaink használata tökéletes kiegészítésként szolgálja a hozzáértő horgász céljait és segít elérni a maximumot a halfogás terén.(Gazsi Máté ev.)
 cukk-halcsali-1 CUKK HALCSALI
Azt a kiemelkedő hírnevet és azt az Európa-szerte jelentős forgalmat, melyet a nagy nyugati csaligyártók 70-100 év alatt értek el, a CUKK 25 év alatt valósította meg, miközben egyszemélyes mini vállalkozásból, nagy forgalmú elismert céggé fejlődött. A CUKK ma már Ausztrálián kívül, minden kontinensre nagy mennyiségben szállítja kiváló horgászcsali termékeit. A CUKK készítményei elismertek és eredményesek szerte a világon.
Vilagujdonsag-a-Cralusso-tol-2014-re CRALUSSO

A Cralusso cég magyar válallkozás, innovítív úszóival robbnat be a horgászpiacra, ahol ma meghatározó szerepet tölt be világszerte. A Cralusso, szabadalmazott megoldását a Rocket úszót, GÉNIUS Díjjal jutalmazták 2006-ban! Bob Nudd és Alan Scotthorne is Cralussot használ!

csalihungária CSALI HUNGÁRIA
Cégünk 2008-ban alakult több éves múlttal rendelkező légylárva (csontkukac) tenyésztő vállalkozás Nagykereskedelmi részeként. A megbízható jó minőségű és friss árunak köszönhetően évről évre több partnerünk van és folyamatosan tudunk fejlődni. A saját gyártású csontkukacon és pinkin kívül többféle élő csalit (giliszta, berki giliszta, tűző és etetőszúnyog, nadály, csalihal) valamint CUKK, Timár, Dovit, Techno termékeket kínálunk partnereinknek. Terítőautónkkal vagy Futárszolgálat útján az ország bármely pontjára el tudjuk juttatni termékeinket.http://csalihungaria.hu/
C-Trend Bt.
CZ_vilagitotabla_cégér_OK

Combat Zone Fegyverszaküzlet

Cégünk 2009-es megalakulása óta a Combat-Zone Fegyverszaküzlet mára az ország legnagyobb légfegyver forgalmazójává vált. A pozitív vásárlói visszajelzések alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy vállalkozásunk megalapításának ötlete egyáltalán nem volt hiábavaló. Az emberek lövészet iránti érdeklődése biztatást adott ahhoz, hogy folytassuk az megkezdett munkát és tovább fejlesszük vállalkozásunkat.

Portfóliónkban jelenleg közel 400 féle légfegyver, 100 féle gáz,- riasztó és gumilövedékes fegyver található meg. Működésünk során cégünk több világmárka, köztük a JSB, H&N, Air Arms és Crosman, Daystate, Brocock márkák hivatalos képviseletévé lépett elő. Hazai forgalmazásban egyedüliként látjuk el a Hatsan márka képviseletét. A légfegyver sport és az önvédelem mellett az airsoft rajongók számára is folyamatosan bővülő termékkínálattal igyekszünk a rendelkezésére állni.

Várunk szívesen minden érdeklődőt a kiállításon!

A Combat Zone csapata

www.combat-zone.hu

page_1_thumb_large DINÓ HORGÁSZÚSZÓK
Egyetlen cél vezérli a Dínó horgászúszók gyártóját, a mérnöki pontossággal tervezett és gondosan kivitelezett termékek előállítása. A kiváló minőséget bizonyítják az utóbbi években elért eredmények, az Európa-, és Világbajnokságon nyert érmek sorozata. Ezek a tények bizonyítják a jól végzett szakmai munka eredményét.http://www.horgaszuszo.hu
dudi_small DUDI BAITS
A versenyhorgászok körében mát régóta ismertek a román Dudi Bait által készítet csúcsminőségű bojlik . Csapatai számtalan nemzetközi versenyt nyertek már és nyernek folyamatosan. Termékeik minden horgász számára elérhetőek Magyarországon is.
39_energofish Az Energofish Kft Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója.
1992-es alapítása óta sikeresen működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.Hagyományos értékeik közt tartják számon a korrekt árak kialakítását, a megfelelően összeállított akciós szettek hozzáférhetőségét.Saját termékek mellett a horgászfelszerelések teljes skáláját forgalmazzák. Gyártóik között számos, nagy hagyományokkal rendelkező európai és magyar horgászcikk manufaktúra szerepel, emellett közel harminc világszínvonalú cég termékei találhatók meg a palettán. A vállalkozás külföldi érdekeltségei által évek óta jelentős szerepet tölt be a régió piacain is.
Küldetésük, hogy a hobbitól a profiig minden horgász ládájában jelen legyenek széles termékpalettával. Egyedi szolgáltatásaikkal – fejlesztéstől a szervizig – és 25 éves tapasztalatukkal, a vevőik minőségi és gyors kiszolgálására, maximális elégedettségére törekednek.
Jövőképük egy megbízható, jól szervezett háttérrel, erős saját gyártással és piacvezető innovációs tevékenységgel olyan céggé válni, amellyel minden szakmabeli kiskereskedő találkozik. További céljuk, hogy Közép-Európa meghatározó horgászcikk gyártó és forgalmazó cégeként stabil szereplőként működjön a piacon.
 logo_ok EURODIFFERENT KFT – HARCSAHORGÁSZAT.HU
harcsahogaszat.hu az első magyarországi weboldal, amit kifejezetten harcsahorgászok részére hoztunk létre. Több mint 1000 féle harcsázó termék található  a webáruházban. Kiemelt forgalmazója vagyunk a Black Cat, Uni Cat, MadCat, Delphin, termékeknek, de szinte minden nagy gyártó harcsás felszerelései megtalálhatóak webáruházunkban.
wobblerdiszkont Fertom-Kellék Kft.

Cégünk, a Fertom-Kellék Kft. 2014 júniusában kezdte meg horgászfelszerelések forgalmazását Wobbler Diszkont néven (www.wobblerdiszkont.com). Kizárólagos Magyarországi képviselete és forgalmazója vagyunk a Lurefans, Renegade műcsalik, BKK horgok, valamint Damiki, Lew’s horgászfelszereléseknek.

feederstore_small FEEDER STORE
A Feeder Store bolt a finomszerelékes horgászattal kapcsolatos eszközök gyűjtőhelye.
Nevéből eredően elsődlegesen a feederhorgászat a fő profil.http://www.feederstore.hu/
feeder-mania-jankovich-krisztian-produkty FEEDERMANIA

A FEEDERMANIA termékei Jankovich Krisztián által a modern feederbotos horgászathoz lettek kifejlesztve.

https://www.feedermania.hu/

Fischkft Fisch Kft.

Horgászati termékek fejlesztése, gyártása több mint 20 éves tapasztalat alapján.

Hazai horgászoktól hazai horgászoknak, kiváló minőségű termékek pénztárcabarát árakon!

Carp Zoom – fogásra született

Kiváló minőségű fogós csalik, etetőanyagok, aromák, sátrak, székek, horgászágyak, különböző felszerelési eszközök

CNC – aprócikkek, kiegészítő felszerelések minden féle horgászmódszerhez, botzsákok, táskák legjobb ár-érték arányban!

Multifish – alapvető horgászcikkek, etetőanyagok, felszerelések

Feder Competiton – kimondottan féder horgászathoz kapcsolódó verseny minőségű etetőanyagok, csalik, kiegészítők

Predator-Z Ragadozó halas horgászmódszerhez való horgászorsók, horgászbotok, mű csalik, kiegészítők

O-Plus- Prémium minőségű ragadozó halas horgászathoz való horgászorsók, horgászbotok, mű csalik, kiegészítők

Marshal Bojlis horgászmódszerhez való Prémium kategóriás Horgászbot, Horgászorsó egyéb kiegészítők

14364843_1732531937023002_1245207813572764894_n GIANT FISH
 LOGO_hirosyacht HÍRÖS YACHT CLUB KFT

Cégünk a  Saver hajógyár kereskedelmi képviseletét látja el Magyarországon. Az általunk képviselt hajógyár magas színvonalú ugyanakkor kedvező árú termékei közt, reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb hajót. Természetesen kínálatunkban nem csak hajó, motorcsónak, horgászhajó található meg. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, szeretnénk segíteni minden kedves érdeklődőnek, aki a hajózás szépségét már felfedezte, vagy csak most vásárolná meg első vízi járművét…

hhhe Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület

A Horgászok határok nélkül Horgász Egyesület 2013. december 11-én alakult meg. Tizenegy alapító tagja mind elkötelezett horgász, akik az alapító dokumentumban a rekreációs horgászat népszerűsítését, a horgászsport fejlesztését, a hazai és a külföldi horgászlehetőségek biztosítását, a horgászetika tiszteletben tartását és az arra való nevelést, a természetes és az épített környezet megóvását, védelmét határozta meg az egyesület működésének alapvető céljaként.
http://hhnhe.hu/

 tomitesgyarhosch_ragasztas_a_hegesztes_erejevel HOSCH KLEBER
A Németországi HOSCH-KLEBER 1997 óta fejleszt és gyárt nagyteljesítményű ipari ragasztókat.Legsikeresebb terméke a HOSCH-KLEBER ipari ragasztó és granulátum széles felhasználhatóságával méltó módon  foglalja el helyét a különféle  német  iparágak beszállítói  között. A BMW  autógyár és a SCHUBERT bukósisakgyár ugyanúgy a felhasználók közé sorolhatók, mint számos  kis és középvállalat is. A gyártó cég napjainkban is 100% Német tulajdonú.
 logo IMOTHEP BAITS
siluro_kajakpeca KAJAKPECA

Kajakos felszerelések kajakos horgászoknak, kajakos horgászoktól.

Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb a kajakos horgászathoz szükséges felszereléseket találd meg áruházunkban, ezért termékeinket a kajakos őshazából, az Amerikai Egyesült Államokból szerezzük be, egyenesen a gyártótól.

Kameratartók, halradar rögzítés kellékei, telefon-, gps-, tablet-, horgászbottartók, univerzális bázisok, adapterek és még sok minden más ami itt található.

Termékeink közül számos nem csak kajakon, hanem csónakon, hajón, sőt még autóban is használható. Nem horgászol? Nem baj. Kajakos túrázók is találnak itt érdekes kellékeket. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, így ha nem találsz valamit, nézz vissza később, vagy kérdezz valamelyik elérhetőségünkön.

King - Baits Logó King-Baits a Horgász Shown!

A King-Baits Tari István tulajdonában lévő csali gyártó, forgalmazó, magyar családi vállalkozás. Az elismert pontyhorgász saját fejlesztései alapján készülnek az egyedi gyártástechnológiával minden konkurenciától eltérő íz- , illatvilággal, működési mechanizmussal jellemezhető termékek. Egyértelmű úttörője az oldódó bojlik és pelletek magyarországi elterjedésének. A termékekre jellemző a gyors és hatékony működés, stabil minőség és ehhez köthető ár-érték arány. 45 év magyar vizeken, magyar halakon, magyar éghajlaton és több száz versenyen szerzett tapasztalat garantálja mindenki számára a King-Baits termékekkel az eredményességet.

Tari István

1964-ben születtem, majd kisgyermekként ismerkedtem meg a halak és a horgászat világával. Ez a szabadidős tevékenység először szenvedéllyé, majd később – mivel a megélhetésünk is ez lett- életformává vált. A sok száz verseny a 8 év teszthorgász múlt, a rengeteg kísérletezés eredménye lett életem vállalkozása a King-Baits. Ponty és fehérhalak horgászatára gyártunk csalikat és etetőanyagokat. Gondosan ügyelek az egyediségre és a magas minőségre. A visszajelzések ismeretében úgy érzem sikerült maradandót alkotnom a magyar horgászat történelmében. Ezzel elértem a célom, mert abból élhetek családommal együtt, amit szeretek.

kolibri_logo KOLIBRI

A KOLIBRI 20 éve gyárt Európában felfújható horgász, vadász és szabadidős célra gumicsónakokat. Kiváló minőségű, ötrétegű anyagból készült csónakok, és éppen ezért rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságainak, akár több évtizeden át. A modern dizájnnak és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a legnépszerűbb márka Magyarországon. Örömünkre szolgál, hogy egyre többen kedvelik a KOLIBRIT, számos teszthorgász és csapat használja megelégedéssel a gumicsónakokat. Az idei kiállításon kibővült modell és színpaletta, és még több hasznos gumicsónak felszerelés várja a látogatókat a Kolibri standján! A 2015-ös évtől minden KOLIBRI modell, egyedülállóan a gumicsónak gyártók közül, egy beépített biztonsági túlnyomás elleni szeleppel kerül forgalomba. A szelep megvédi a nap által felmelegített kamrák illesztéseit, ezáltal 20-30 %-al megnövekedik a gumicsónak élettartalma. Idei újdonságként bármelyik modell rendelhető új terepszínben is, természetesen hozzáillő terep mintás ülésekkel, sátorral, hasznos kiegészítőkkel. A megújult DSL sorozat megnövekedett belső terével, áramvonalasabb formavilágával, horgászati és kedvtelési célra egyaránt alkalmas. Ha a KOLIBRIT választja biztonságot, minőséget, jó ár-érték arányt és egy barátot vásárol. Immár hetedik alkalommal találkozhat velünk a kiállításokon,amelyre idén is jelentős kedvezményekkel készülünk. Higgyen nekünk a minőséget egyszer kell megvenni! KOLIBRI” Mindig a hullámok hátán”
A horgászkiállításon 10-20%-os kedvezmények!
www.kolibricsonakok.hu

21743368_1651276794936858_3036929805996754409_n MAGNUMTECH KFT
Professzionális pergető felszerelések az USA-ból!
A 13 Fishing a pergető horgászatra specializálódott horgászeszközöket gyártó és forgalmazó vállalat. Földrajzi elhelyezkedése: USA – Florida – Tampa Bay. Amerikában a 13 Fishing egy ikonikus szerepet betöltő márkanév a pergető horgászok között.A 13 Fishing termékek nem csupán minőséget képviselnek, hanem egy életérzést! Tarts velünk és ismerd meg a 13 Fishing világát, légy része Te is, és éld át mit jelent mikor több mint élménnyé válik az a rövidke pillanat amit a vízen vagy a vízpart mellet töltesz. Reméljük az oldalra folyamatosan feltöltött videók, képek ízelítőt adnak, hogy “miről is beszélünk”!
Ha Téged is magával ragad a 13Fishing világa mi készen állunk, hogy ne csak itt éld át ezt az érzést, hanem a természetben, akár egy OMEN Black bottal a kezedben, vagy egy ONE3 CREED GT orsót tekerve.
masterbaits_small MASTER BAITS
Miben más a MasterBaits mint a többi piacon lévő bojlicsalád? 15 éves tapasztalat és kísérletezés vezetett ehhez a remek német minőségű termékhez. Egyedi összetevőkből, Belgiumból származó aromákból illetve jó minőségű hallisztekből és fehérjékből lett kifejlesztve, csakis kizárólag természetes összetevőkből! Több különleges ízvilág is felfedezhető a termék családban, mint például: White Fish Pellet, Mulberry, Fish 31 Gesalzen, Fish Garlic, Fish Banana. Sőt, termékeink valódi tojásporral és párolással készülnek!
mata_wobler MATAWOBBLER
Ma már alig akad olyan pergető horgász az ország határain innen és túl, aki ne találkozott volna a Mata Wobblers™ márkával. A műcsalikba a tömeggyártás helyett a manufakturális készítés önt lelket. A megszokott színek mellett csak a megrendelő fantáziája és a Mata kreativitása szab határt a műhalak „ruháinak”. A wobblerek külső-belső strapabírását a legjobb minőségű alapanyagok garantálják, mérettől függetlenül. Tekintélyes fogások bizonyítják a fogósságát, legyen az sügér, domolykó, jász, süllő, csuka, balin vagy akár harcsa.Ne feledd: MATA, aminek jó hal a kaMATA! „Ha eldobod, a hal visszahozza.”
MIVARDI LOGO60x60px MIVARDI

A MIVARDI egyedülálló és meghatározó márka a Cseh és európai piacon. Termékei között megtalálhatók a szuper prémium horgászfelszerelések, amelyek az M-CARP jelöléssel vannak ellátva. Természetesen megtalálhatók a Mivardi termékek között a haladó vagy fél-profi horgászok részére készült termékek is. Továbbá a Mivardi gondolt a hobby, vagy hétvégi horgászokra is, így Ők is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb termékeket. Legyen szó horgászbotról, fotelekről, versenyládáról, vagy azok kiegészítőiről, ezeket mind-mind megtalálhatja a MIVARDI standján a HorgászShow-n!

mobilsteg.hu mobilsteg.hu

Kínálatunkban a moduláris rendszerű úszóstégek és tartozékaik mellett számos, vízi szabadidős tevékenységhez kapcsolódó termék is megtalálható: csónakok, kajakok, vízibiciklik, napozóágyak, kikötőbóják, uszodai pályaelválasztó bóják.

 

A sokoldalúan felhasználható SunnyDock, RotoDock és MasterDock elemes úszóstég-rendszerek mellett figyelmükbe ajánljuk a saját fejlesztésű, tájba illő, faborítású GreenDock mobilstéget is.

 

Megoldást kínálunk

 • horgászstég
 • napozóstég
 • csónakkikötő
 • csónak tároló platform
 • jetski tároló platform
 • sárkányhajó kikötő
 • víziszínpad
 • pontonhíd
 • móló
 • hullámvédelem, hullámtörő
 • nyíltvízi ketreces halnevelő rendszer

kialakítására.

 

További információkért látogasson el honlapunkra: http://www.mobilsteg.hu

Közösségi oldalunk: https://www.facebook.com/mobilsteg.hu

mohosz_logo_medium_2 MOHOSZ
 nash logo_60x60px NASH
A megrögzött nagyponty horgászok jól ismerik a NASH innovatív és megbízható termékeit. Minden helyzetre kínál megfelelő felszerelést a botoktól a sátrakon át a végszerelékig. Megszokhattuk, hogy a NASH mindig feltűnő és egyedi standdal állít ki.http://nashhungary.hu/
NÉBIH-TUHÍR
neo_baits NEO BAITS
logo_nn NN Orvosi Műszerek és Finomacéláru Kft.

Családi vállalkozásunkat 1971-ben alapítottuk. Cégünk orvosi műszerek javításával és gyártásával kezdte meg működését. A sikeres indulást követően ollók, hentes- és szakácskések valamint zsebkések gyártása is bekerült a portfóliónkba. Mára a N&N Nagy István Érd márkajelzés és a hozzátartó halforma a kézzel készített termékek közül a legmagasabb minőségét és megbízhatóságot jelképezi több mint 40 éve. Vállalkozásunk immáron 3. generáció óta öregíti a cég hírnevét a hazai és nemzetközi piacon egyaránt.

Northern Baits logo small NORTHERN BAITS
Mi is az a Northern Bait? Röviden, a Skandináv csúcsminőség!
A Northern Baits története egészen 2011-ig, Haugesund (Norvégia) városáig vezethető vissza, ahol három jó barát -melyeket a pontyhorgászat és a csali készítés szeretete kötött össze – elhatározta, hogy bojlit fognak készíteni horgásztársaiknak. Földrajzi adottságaiknak és persze egy kis szerencsének köszönhetően már a kezdeti időszakban sikerült nagyon jó partneri kapcsolatot kialakítani a közvetlen szomszédságukban található és egyben Európa egyik legfejlettebb halászati és halfeldolgozó üzemének vezetőségével.
A Northern Baits vállalat elve: a piacon fellelhető legfrissebb és legjobb minőségű alapanyagokból (ráklisztek, hallisztek, egyéb kivonatok), a lehető legjobb minőségű táplálékot elkészíteni a halaknak.
Igen, a halaknak és nem a horgászoknak! Az első és legfontosabb a Northern Baits számára, hogy az általuk készített csaliknak milyen élettani, biológiai és növekedési hatása van a halakra. A csaligyártó vállalat nagy hangsúlyt fektet az egyediségre. Rengeteg energiát invesztálnak az új termékek fejlesztésére, több neves pontyhorgásszal karöltve.
A magyarországi piacra három évvel ezelőtt törtek be, és az eladásokat tekintve dinamikusan növekszik a vevőkör, köszönhetően a termékek kitűnő ár/érték arányának illetve fogósságának.
ottóbácsi OTTÓ BÁCSI VILLANTÓI
Baitboat-005 Panama etetőhajók

1993-ban kezdtem foglalkozni RC modellezéssel. 1996-ban készítettem az első etetőhajót. Hobbim az RC modellezés immár 23 éve. Építettem eddig hajókat,autókat, helikoptert, repülőket és drónokat is.

2009-től már üzletszerűen foglalkozunk etetőhajók építésével. A hobbim lett a munkám is egyben.

 

Kezdetben más gyártmányú hajók szervizelésével is foglalkoztunk. Nagyon sok kínai gyártmányú hajó (Carp Academy, ET, Speedy Carp, Waverunner, és jelenleg is több különböző névvel futó ilyen hajó van forgalomban) javítását vállaltuk. A kínai hajók tömkelege hibásodott meg, napi szinten hívtak a javítás miatt.

Mások által házilag összeállított hajókat is javítottunk, valamint Beho és Angling Technics hajók egyedi átalakítását végeztük el a nagyobb teljesítmény, illetve a jobb megbízhatóság érdekében.

 

Manapság már csak a saját, Panama hajóink gyártásával és továbbfejlesztésével foglalkozunk. Számítógépen tervezünk 3D-ben és CNC gépekkel dolgozunk.

logo_sensas Perfect Fishing

A fantasztikus márkákat felvonultató standon olyan híres cégek termékeit lehet közelebbről is megtekinteni, mi több megvásárolni, mint a Perfect, a Sensas, a Rive, a Star Baits vagy a Pezon&Mitchell. Magyar Szilárd és csapatának szakmai segítségére is bizton számíthat aki ellátogat majd a Perfect Fishing standjára a HorgászShow-n.

proline PRO LINE
logo_rive_HDV-1-e1487322506487 RIVE

Rendkívül színvonalas, exkluzív bemutatóval érkezik Budapestre a RIVE! A finomszerelékes horgászok által jól ismert gyártó egyenesen Franciaországból hozza el a legfrissebb újdonságait, hogy azokat a Tavaszi Horgász Show látogatóinak mutathassa be. A RIVE versenyhorgászoknak fejlesztett ládái a felső kategóriát jelentik, a nagyvilágversenyen nagyon sok igazi nagyágyú ül ilyen ládákon. Érdemes lesz tehát kilátogatni majd és személyesen is megtekinteni a termékpaletta jelentős részét, mert ez egyedülálló, különleges lehetőségnek ígérkezik!

21618001_1451112234955460_899163157787557819_n ROD BUILDING STUDIO

Hatalmas botarzenállal érkezik a Rod Building Studio

A Free Spirit vállalatot Simeon Bond alapította 1990-ben. A fejlesztő mérnök korábban a Shimano, illetve a Fox International cégnél is dolgozott, de úgy érezte, hogy itt nem tud igazán érvényesülni, ezért kilépését követően megalapította saját cégét Free Spirit Fishing néven, ahol szabadon engedhette képzeletét és megalkothatta a kompromisszumok nélküli botokat, melyekről mindig fantáziált korábbi munkahelyein. Free Spirit – vagyis magyarúl szabad szellem. Az első, általa tervezett Free Spirit botokat már az alapítás évében piacra dobták, ahol a horgászok körében kivétel nélkül nagy sikert aratott minden darab.
A folyamatos fejlesztéseknek és újítási ötleteknek köszönhetően néhány év múlva megjelent az Explorer fantázianévre keresztelt pontyozó bot, amely akkor megjelenésében és karakterisztikájában is óriási szenzációnak számított. A továbbiakban a Free Spirit volt az első cég, amely először rukkolt elő marker botokkal, Searcher (kereső) néven. Ezt egyenes arányban követte a Launcher néven futó Spod bot, amely akkoriban még csak néhány gyártó katalógusában szerepelt…

sbs SBS

A világ legtöbb pontyhorgászának ismerősen cseng az SBS név, hiszen ez a cég az elsők között, több mint 35 éve foglalkozik bojlis alapanyagok és késztermékek kikísérletezésével, tökéletesítésével. Az SBS magas minőségű termékeinek és folyamatos termékfejlesztéseinek köszönhetően a csali gyártó cégek egyik meghatározójává nőtte ki magát az évek folyamán. Az SBS Tactical Baits tulajdonjoga 2008 decemberében egy magyar cégcsoport kezébe került, melynek vezetője Kovács Zoltán. Mint az SBS termékek egyik legelkötelezettebb híve, 2001 óta ismeri és használja a cég termékeit. 2003 óta az SBS termékek magyarországi forgalmazója. Teszthorgászként és versenyhorgászként is rendkívül eredményes múlttal rendelkezik. Pontyfogó versenyek többszörös aranyérmese, csapattársával 2007-ben a Jászkiséri pontyfogó versenyen 966 kg pontyot sikerült fogniuk, mellyel nem hivatalos világrekordot állítottak fel. Kovács Zoltán versenyhorgász múltjának köszönhetően hosszú évek óta tevékenyen részt vett az SBS termékek fejlesztésében. Irányítása óta az SBS hagyományaihoz mérten, töretlen lendülettel halad előre. Az elmúlt években több olyan termék is a nevéhez köthető, melyeket elsőként az SBS hozott forgalomba a világon! Kovács Zoltán irányítása óta profi szakemberek segítik a gyártási, az európai forgalmazási, valamint a marketinggel kapcsolatos feladatokat is. A cég hosszú távú céljai között találhatjuk meg az információk és tanácsadások lehető legszélesebb körű kiszélesítését, mellyel úttörő szerepet kíván betölteni a csali gyártó cégek között.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az SBS standján, ahol tapasztalt csapattagok válaszolnak a kérdésekre és tanácsaikkal segítik a választást a széles termékpalettán.

SITEL – ÚSZÓ STÉGEK
Super Stone Kft.
The_one_logo A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak.Egyelőre három fajta termék kapható, a Red, ami eper-frankfurti, a Black, ami Squid-szilva, és a Purple, ami rákos ízesítésű.A The One csapata 2015-ben is tesztelt, és hamarosan piacra kerülnek az újdonságok, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.
trinexus-logo-200 Trinexus Aqua

Lassan 17 éve, még az ezredforduló tavaszán adódott számunkra a lehetőség, hogy vállalkozásunk esélyt kaphasson Önöktől, méltó-e a megszerezni kívánt bizalomra.
Az azóta eltelt évek és a sok ezer vásárlás bizonyította be, hogy mindketten, Önök és mi, jól döntöttünk, amikor egymást választottuk. Üzleti szisztémánk, a Trinexus Aqua Hajósboltok, nevéhez híven arra törekszik, hogy ezt a hármas kapcsolatot, – Önök, a víz és mi -, olyan összhangba hozza, amely nemcsak a felhőtlen vízparti szórakozás lehetőségét biztosítja, de egy olyan utat is kijelöl, amelyen haladva mind többen ismerik meg azt a kalandot, amit a vízre szállás élménye jelent.

logo_tactic Tactic Carp
UK_peca UK PECA

Az angol módszerek szerelmeseinek figyelmébe ajánljuk a ukpeca.hu stand meglátogatását, ahol főképp a method feederezés módszerével, eszközeivel ismerkedhettek meg, prémium angol gyártók termékeit (Preston, Korum, Guru, Sonubaits, Bag’em) vehetitek kézbe, vásárolhatjátok meg! Illetve hasznos információkkal, trükkökkel lehettek gazdagabbak, amit a team ukpeca horgászai mutatnak meg nektek!

viza Viza 2003 Kft.

Már több, mint 10 éve foglalkozunk horgászcikk kereskedelemmel.

Mottónk: meggyőződésünk szerint minden Magyar Horgász joga és érdeme, hogy a világ legkiválóbb termékeivel horgásszon!

Az általunk beszállított horgászcikkek legnagyobb részét a Dragon termékek teszik ki. Néhány éve Disztribútorként működünk együtt remek kapcsolatban. A Jaxon Cég felkérése óta forgalmazzuk a termékeiket. Örömmel mondhatjuk el, hogy a kereslet egyre bővül a Jaxon termékek iránt is.

A Dragon meglátása szerint a jó ötlet, a jó anyag és a jó technológia, a jó termék alapja.

Ezzel a szimpatikus állásponttal teljes mértékben azonosulni tudunk.

Legfontosabb szempontjuk, hogy kiváló minőségű, könnyen kezelhető, hatékony, mindemellett környezetbarát termékeket készítsenek a horgászok számára. Bátran kijelenthetjük, hogy a Dragon horgászbot garantált sikert jelent és emellett örömöt okoz a használata. A termékeik az aktuális elvárásoknak leginkább alkalmas anyagokból, csúcstechnológiával készülnek. Saját termékeik túlnyomó része japánban készül, japán alapanyagokból. A kiegészítő termékeket, piacvezető gyártóknál rendelik meg. Az árképzését tekinteve a Dragon horgászcikkek estében kiváló ár/érték arányú termékekről beszélünk.

A Jaxon termékek kiszolgálják a horgásztársadalom teljes igényét.

A gyártónál minden horgászmódszerhez megtaláljuk az szükséges eszközöket.

Megbízható minőség és jó ár/érték arány jellemzi a Jaxon termékeket.

Voltaker Kereskedelmi Kft.
 webfishing160x160_400x400 WEBFISHING CENTER
Magyarország legcsaládiasabb Horgász Webáruháza!Interneten működő horgász áruház vagyunk, 2008-tól állunk rendelkezésetekre.
Minden ami horgászat egy helyen – igyekeztünk ezen filozófia mentén kialakítani a weboldalunkat, így természetesen a több mint 3000 horgász termék mellett, fórumot, termék teszteket, fogási naplót, horgászviz leirásokat és számos egyéb a horgászok számára fontos információt találhatsz.
Az általunk forgalmazott és preferált márkák (a teljesség igénye nélkül)
Zebco, BLACK CAT, FireFish, Quantum, Daiwa, Cormoran, Salmo, Rhino, Browning, Moon, Ryobi, Banax, Predatek, Van Staal, stb.
http://www.webfishingcenter.hu
logo_yuki YUKI

A fő célunk, hogy eleget tegyünk a legmagasabb elvárásoknak. Folyamatos fejlesztéseket, legújabb technológiákat és a legmagasabb minőséget kínáljuk a legigényesebb horgászoknak. Az innovációs irányelvünk: újabb, jobb termékeket és technikákat keresünk, miközben  élvezzük közös szenvedélyünket -amire életünk nagy részét szánjuk- a horgászatot. Így élünk, tanulunk, kutatunk, létrehozunk, fejlesztünk évről-évre, elismerést és megbecsülést szerezve a YUKI márkának.
http://yuki.hu/
index ZICCER HORGÁSZBOLT

Kínálatunk legnagyobb részt neves gyártók kiemelten kedvező ajánlataiból áll
– Széles választékot tartunk a belépő kategóriától a prémium termékekig
bezárólag
– Utolsó darabos akcióval, csomagküldési ajándék-akciókkal és szezonális
akciókkal várjuk
– Akcióink nem fiktív leárazások: utolsó darabos vagy akciós termékeinket
esetenként fél áron is kínáljuk!
– Csomagküldési feltételeink rendkívül kedvezők
– Saját szerviz háttérrel rendelkezünk