Horgász Show – 2017. MÁRCIUS 10-12.

Kiállítók

A Tavaszi Horgász Shown-n 2017-ban is megtalálhatod a horgászat minden szegmenséből a legkiemelkedőbb gyártók legnépszerűbb márkáit. A legkülönfélébb horgászmódszerek közül a legnagyobb szaktekintélyek segítségével kiválaszthatod a neked leginkább megfelelő felszerelést. A legfinomabb békéshalas horgászattól a kimondott nagypontyos pecán át a feederezés minden műfajáig találsz majd magadnak kiállítót. Természetesen a pergetők népes táboráról sem feledkeztünk meg, akik több tucat neves gyártó ezernyi műcsalija közül tudnak majd válogatni kedvükre!

A kiállítók névsora folyamatosan bővül! Látogass el rendszeresen weboldalunkra, lájkolj minket a Facebookon is és tudj meg mindent a lehető leghamarabb az Tavaszi Horgász Show-ról!

 

abiotic logo Abiotic Carp Baits
Nehéz napjainkban olyan információkat csempészni a professzionális pontyhorgászatba, amelyek a megszokottól eltérőek, mégis olyan, sokak számára érdekes témákat boncolgatnak, melyekre a korábbiakban horgászoktól sosem kaphattunk volna hiteles választ! A halbiológia és hidrobiológia területei elképesztő mennyiségű, felbecsülhetetlen értékű információ áradatot tartalmazhatnak a téma iránt érdeklődők számára, amiket nem lehet szimpla vízparti tapasztalatokból begyűjteni (legfeljebb sejteni), viszont, ha ezeket ötvözzük a gyakorlati tapasztalatokkal, olyan helyzetekre, szituációkra, jelenségekre találhatunk hatékony megoldást, amelyek soha nem látott eredmények előtt nyithatnak kaput számunkra! Az Abiotic Carp Baits megfelelő háttérrel rendelkező csapata jelenleg az egyetlen képviselője ennek az irányzatnak mind a hazai, mind a külföldi piacot tekintve. Eszmerendszerünk mögött olyan 5 éves múlt áll, mely során a témával kapcsolatos szakterületek egyetemi szintű tanulmányai fokozatosan, apránként beépítésre kerültek a halcsali- és haleledel gyártásba, több éves tesztelési időszak, és gondosan felépített koncepciók előzték meg a végeredményt, amely mostanra forrta ki teljesen magát! Oldalunkat és termékeinket nyugodt szívvel ajánljuk azon pontyhorgászoknak, akik hisznek a tudományos alapokon felépített csalik fogósságában!http://www.abioticbaits.hu/
jeanneau Adex Yachting Kft.

Motoros hajók, SUZUKI hajómotorok és SUZUMAR csónakok

aluflokk_kocka ALUFLOKK

Németh Attila vagyok az  ALUFLOKK bottartók kitalálója és gyártója.

Vállalkozásom 2013-as indulása óta folyamatosan fejlődik. Újabb és újabb ötletekkel lepem meg a Magyar horgászokat.  Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, amelyek még több munkára serkentenek. Sok élvonalbeli versenyhorgász használja az ALUFLOKK bottartóit versenyeken, és a hétköznapi pecában is. Bottartóim prémium minőségűek, egyre több horgászboltban megtalálhatóak. Az idei év egyik érdekessége, hogy bottartóim megjelentek a külföldi piacokon is, ezekkel a bottartókkal horgászott a Hollandiában megrendezett vb-n a Szlovák, és a Francia csapat is.

Az őszi kiállításon sok érdekességet láthatnak az ALUFLOKK standra érkezők. Bemutatok egy kisfilmet, amelyen láthatják, hogyan is készülnek a termékek. Lesz egy kis erődemonstráció is, mely tükrözi mit is bírnak valójában az ALUFLOKK bottartók.

A kedvezményekről sem feledkeztem meg! Aki ALUFLOKK terméket vásárol, annak a szerencséje határozza majd meg, hogy mekkora kedvezményt kap a vásárlásából.

Minden érdeklődőt vár az ALUFLOKK!

 amino 18 logo AMINO 18 FISHING KFT

Minden horgász tudja: a csontival mindig lehet halat fogni. Ezért minden termékünkben legalább 40 %-ban csonti van! Ezt a vadonatúj és egyedi termékcsaládot egy nagy múlttal bíró légylárva tenyésztő és egy bajnok bojlis horgász tervezte meg és hozták létre. Így érthető, hogy minden termékben legalább 40% csonti van, ami köztudottan a halak egyik kedvence!

 BHG_logo Balatoni Halgazdálkodási Zrt.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. 2009. augusztus 25-én alakult meg hazánk egyik legrégebbi agrárgazdasági vállalatának, a Balatoni Halászati Zrt.-nek a jogutódjaként, mely cégből Társaságunk kiválással jött létre. Ennek okán jogelődünknek tekintjük az 1899-ben alapított Balaton Halászati Részvénytársaságot is.

A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. 100 %-ban a Magyar Állam tulajdona. A tulajdonosi jogokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. gyakorolja. Az MNV Zrt. a Társaság irányítását 2014.-ben vagyonkezelői szerződés keretében átadta a Földművelésügyi Minisztériumnak, amely így az alapítói jogokkal rendelkezik.

Társaságunk fő feladata a Balaton ökológiai szemléletű halgazdálkodásának megvalósítása. Elsődleges cél a halgazdálkodás olyan módon történő átalakítása, ami a horgászat számára értékes halfajokból – a javuló vízminőség mellett is – optimális fogás elérését biztosítja, nem fenyeget a halállomány sokszínűségének megszűnésével, továbbá biztosítja a természeti értékek védelmét és a minőségi turizmus feltételeit.

 

Társaságunk legfontosabb tevékenységei:

 

 • az állami tulajdonban lévő balatoni halállomány megőrzése és fejlesztése
 • a természetes szaporodó helyek megőrzése, védelme és fejlesztése, élőhely rekonstrukció.
 • mesterséges szaporodó helyek kifejlesztése és gyakorlati alkalmazásának bevezetése, fenntartása
 • a Balaton és a Kis-Balaton szükség szerinti szelektív állományszabályozó halászata
 • a hatóság által jóváhagyott halgazdálkodási terv keretében végzett tervszerű haltelepítés
 • tógazdasági haltermelés a balatoni telepítésre kerülő hal előállításának céljából
 • horgászengedélyek kibocsátása, horgásztatás
 • horgászturisztika fejlesztésében való aktív részvétel
 • halőrzési tevékenység a Balaton halállományának védelmében
 • a természetes (tavaszi) és rendkívüli halelhullás következményeinek elhárítása, haltetem gyűjtés
 • a balatoni sudárponty fajtafenntartása és szaporítása
 • a lehető leghatékonyabb védekezés a nagy kárókatona (Phalacrocorax carbo) ellen.
 Fasten logo Bark Trade Kft.

Cégünk egy éve alakult és azóta rohamosan fejlődik. Igyekszünk minőséges termékekkel és magas színvonalon kiszolgálni ügyfeleinket. Vásárlóink igazolták, hogy a Bark és Storm gumicsónakok ár – érték arányban a legjobb választás a hazai piacon. Hivatalos viszonteladóként elkezdtük a Fasten rögzítő elemek forgalmazását.  Bizunk abban hogy ez a termékcsalád nagy sikert arat majd a horgászok körében. Az univerzális rögzítő rendszer használatával helyet szabadíthatunk fel csónakunkban és kényelmessé tehetjük a horgászást.

10 – 50 %-os kedvezményekkel várunk minden kedves érdeklődőt.

Elérhetőségeink:

www.fasten.hu
www.barkcsonak.hu

Fábián Zoltán
06 70 942 11 39
barkcsonak@gmail.com

bravo baits A Bravo Baits célja, hogy elérhető áron kínáljon megoldást az eredményre vágyó pontyhorgászok kihívásaira. Az általunk kínált csalik saját fejlesztésű receptúrák alapján házilag, a két kezünkkel készülnek. A sporthorgászat iránt táplált minden szeretetünket belefoglaljuk egy-egy bojli megformálásába és ennek meg is van az eredménye, amint azt a sikeres versenyek, és az elmúlt években horogra csalt nagy halak is bizonyítják. 2010-ben sikeres versenyeink után született meg az elhatározás, hogy indulnunk kell az Országos Bajnokságon. Jó döntésnek bizonyult, hiszen megnyertük a versenyt, ezzel elérve, hogy a Magyar Válogatott tagjai lehessünk, és részt vegyünk a 2011-es Olaszországban megrendezésre kerülő Horgász olimpián. Az elmúlt évek versenyein, horgászatain folyamatosan kiemelkedő eredményeket értünk el, az ország legkülönbözőbb vizein. Ez ösztönzött minket a Bravo Baits megalapítására, hogy tapasztalatunkat, csalijainkat másokkal is megoszthassuk. 2012 márciusában hivatalosan is csali gyártó lett a Bravo Carp Team, megszületett a Bravo Baits. Mi a Bravo Baits-nél hisszük azt, hogy a horgászatban az elhívatás és a lelkesedés az, ami segít kifogni az igazán nagy halakat, nem a drága kiegészítők, csalik garmadája. Csalijaink, kiegészítőink és alapanyagaink használata tökéletes kiegészítésként szolgálja a hozzáértő horgász céljait és segít elérni a maximumot a halfogás terén.(Gazsi Máté ev.)
logo CRAZY FISH original Crazy Fish
C-Trend Bt.
 CZ_vilagitotabla_cégér_OK

Combat Zone Fegyverszaküzlet

Cégünk 2009-es megalakulása óta a Combat-Zone Fegyverszaküzlet mára az ország legnagyobb légfegyver forgalmazójává vált. A pozitív vásárlói visszajelzések alapján arra a következtetésre jutottunk, hogy vállalkozásunk megalapításának ötlete egyáltalán nem volt hiábavaló. Az emberek lövészet iránti érdeklődése biztatást adott ahhoz, hogy folytassuk az megkezdett munkát és tovább fejlesszük vállalkozásunkat.

Portfóliónkban jelenleg közel 400 féle légfegyver, 100 féle gáz,- riasztó és gumilövedékes fegyver található meg. Működésünk során cégünk több világmárka, köztük a JSB, H&N, Air Arms és Crosman, Daystate, Brocock márkák hivatalos képviseletévé lépett elő. Hazai forgalmazásban egyedüliként látjuk el a Hatsan márka képviseletét. A légfegyver sport és az önvédelem mellett az airsoft rajongók számára is folyamatosan bővülő termékkínálattal igyekszünk a rendelkezésére állni.

Várunk szívesen minden érdeklődőt a kiállításon!

A Combat Zone csapata

www.combat-zone.hu

CSALIKING
A Cralusso cég magyar válallkozás, innovítív úszóival robbnat be a horgászpiacra, ahol ma meghatározó szerepet tölt be világszerte. A Cralusso, szabadalmazott megoldását a Rocket úszót, GÉNIUS Díjjal jutalmazták 2006-ban! Bob Nudd és Alan Scotthorne is Cralussot használ!
fekete Daiwa – Cormoran GmbH  Magyarországi Képviselete 

 

A japán Daiwa több mint 60 éve alakítja innovatív termékeivel a horgászcikkek fejlődésének meghatározó irányát, a horgászat jelenét és jövőjét. A Daiwa standra belépve ismerkedjenek meg azokkal az itthon is elérhető, de sok szempontból jövőbe mutató új technológiákkal, melyek segítik a horgászokat abban, hogy a még sikeresebbek legyenek és még jobban élvezzék a horgászat minden pillanatát.

A standon kézbe vehető 2017-es újdonságok közül kiemelkedik a számos EFTTEX díjjal kitüntetett PROREX termékcsalád, mely az aprócikkektől, műcsaliktól kezdve botokon, orsókon át a merítőkig mind az európai rablóhalas horgászok, elsősorban a csuka, süllő és sügérpergetők igényeire szabva készültek. Természetesen tovább erősödött a bojlis orsó- és botkínálat és bővült az itthon is méltán népszerű feederhorgászat eszköztára is. Különlegességekben sem lesz hiány, és ahogy az már megszokott, előadásokkal, bemutatókkal jönnek a Daiwa hazai teszthorgászai, akik a kiállítás teljes időtartama alatt a látogatók rendelkezésére állnak majd a márkát illető és általános horgászati kérdésekben egyaránt.

DINÓ HORGÁSZÚSZÓK
don carp baits A Don Carp csapata fáradhatatlanul azon dolgozik, hogy 2015-ben is minél sikeresebbé tegye a horgászok életét. Jelenleg is zajlanak a munkálatok és hamarosan polcokra kerülnek az újonnan fejlesztett termékeink is! (BZ-DT Kft.)
dudi_small DUDI BAITS
A versenyhorgászok körében mát régóta ismertek a román Dudi Bait által készítet csúcsminőségű  bojlik . Csapatai számtalan nemzetközi versenyt nyertek már és nyernek folyamatosan. Termékeik minden horgász számára elérhetőek Magyarországon is.
Dovit logo_kocka Cégünk több, mint 40 év tapasztalatát felhasználva készíti etetőanyagait és csalijait. Évről évre újabb és újabb Dovit termékekkel jelenünk meg, illetve fejlesztjük tovább a már meglévőket. Elsődleges célunk, hogy elérhető áron, jó minőségű terméket kínáljunk a horgásztársaknak, amelyekkel halat is fognak.A 2016-os tavaszi Horgászshow alkalmával 20%-os kedvezménnyel kínáljuk csalijainkat. Mindenkit várunk szeretettel standunkon.
Az Energofish Kft Kelet-Európa és Magyarország egyik legnagyobb horgászfelszerelés gyártója és forgalmazója.
1992-es alapítása óta sikeresen működő, 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás.Hagyományos értékeik közt tartják számon a korrekt árak kialakítását, a megfelelően összeállított akciós szettek hozzáférhetőségét.Saját termékek mellett a horgászfelszerelések teljes skáláját forgalmazzák. Gyártóik között számos, nagy hagyományokkal rendelkező európai és magyar horgászcikk manufaktúra szerepel, emellett közel harminc világszínvonalú cég termékei találhatók meg a palettán. A vállalkozás külföldi érdekeltségei által évek óta jelentős szerepet tölt be a régió piacain is.
Küldetésük, hogy a hobbitól a profiig minden horgász ládájában jelen legyenek széles termékpalettával. Egyedi szolgáltatásaikkal – fejlesztéstől a szervizig – és 25 éves tapasztalatukkal, a vevőik minőségi és gyors kiszolgálására, maximális elégedettségére törekednek.
Jövőképük egy megbízható, jól szervezett háttérrel, erős saját gyártással és piacvezető innovációs tevékenységgel olyan céggé válni, amellyel minden szakmabeli kiskereskedő találkozik. További céljuk, hogy Közép-Európa meghatározó horgászcikk gyártó és forgalmazó cégeként stabil szereplőként működjön a piacon.
EURODIFFERENT KFT
EURO-KARTELL 2006 KFT
 feederstore_small FEEDER STORER
 wobblerdiszkont Fertom-Kellék Kft.

Cégünk, a Fertom-Kellék Kft. 2014 júniusában kezdte meg horgászfelszerelések forgalmazását Wobbler Diszkont néven (www.wobblerdiszkont.com). Kizárólagos Magyarországi képviselete és forgalmazója vagyunk a Lurefans, Renegade műcsalik, BKK horgok, valamint Damiki, Lew’s horgászfelszereléseknek.

Fischkft Fisch Kft.

Horgászati termékek fejlesztése, gyártása több mint 20 éves tapasztalat alapján.

Hazai horgászoktól hazai horgászoknak, kiváló minőségű termékek pénztárcabarát árakon!

Carp Zoom – fogásra született

Kiváló minőségű fogós csalik, etetőanyagok, aromák, sátrak, székek, horgászágyak, különböző felszerelési eszközök

CNC  –  aprócikkek, kiegészítő felszerelések  minden féle horgászmódszerhez, botzsákok, táskák legjobb ár-érték arányban!

Multifish – alapvető horgászcikkek, etetőanyagok, felszerelések

Feder Competiton – kimondottan féder horgászathoz kapcsolódó verseny minőségű etetőanyagok, csalik, kiegészítők

Predator-Z Ragadozó halas horgászmódszerhez való horgászorsók, horgászbotok, mű csalik, kiegészítők

O-Plus- Prémium minőségű ragadozó halas horgászathoz való horgászorsók, horgászbotok, mű csalik, kiegészítők

Marshal Bojlis horgászmódszerhez való Prémium kategóriás Horgászbot, Horgászorsó egyéb kiegészítők

F&H logo Fishing & Hunting

A Fishing And Hunting a térség legnépszerűbb horgász-vadász csatornája.

A Fishing And Hunting a nap 24 órájában sugároz horgász és vadász filmeket, sorozatokat, versenybeszámolókat és magazinokat. Legyen szó helyi, országos, regionális, vagy világszintű versenyekről, a Fishing And Hunting mindenhol jelen van és tudósít az aktuális eseményekről.

A Fishing And Hunting ismeretterjesztő, oktató műsorokkal szélesíti a horgászok, vadászok tudásának tárházát, természetbarát műsoraival hívja fel a figyelmet környezetünk megóvásának fontosságára.

A Fishing And Hunting műsora izgalmas, változatos és színvonalas, a csatorna könnyen megtalálja az utat minden horgász, vadász és természetkedvelő szívéhez. A Fishing And Hunting szerkesztősége kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a csatorna műsorában nagy számban szerepeljenek helyi kötődésű anyagok, nem csak egzotikus távoli tájakon készült felvételek.

A Fishing And Hunting garancia a minőségi szórakoztatásra. A csatorna Magyarországon, Romániában, Bulgáriában, Szlovákiában, Csehországban, Szerbiában, Horvátországban, Boszniában és Moldáviában érhető el.

GIANT FISH
Garbolino logo PGR Fishing- „Garbolino”- Minden, ami horgászat!

Cégünket bár nemrégiben alapítottuk, gondos utánajárást követően döntöttünk egy olyan, már széles körben elismert és bizonyított márka forgalmazása és képviselete mellett, amely talán eddig nem kapta meg a neki járó tiszteletet Magyarországon. Nem csak ezt a nagyszerű, prémium kategóriás termékcsaládot szeretnénk most Önök elé tárni, de a helyszínen lehetőséget biztosítunk kedvezményes vásárlásra is. Keresse fel standunkat bátran, és engedje meg, hogy személyesen is bevezessük abba a professzionális dimenzióba, amelyet mi magunk már megtapasztalhattunk! Francia precizitás, 70 év tapasztalat!

GENESIS CARP MARCIN JANIC
haldorado logo A Haldorádó etetőanyagok és csalik a céltudatos ponty- és amurhorgászat egyik leghatékonyabb csalogatóanyagai. Döme Gábor titkos receptjei alapján készülnek, amelyek rövid időn belül rendkívül népszerűvé váltak, főként a feeder horgászok körében. Mi sikerük titka? Hogy rövid időn belül is hatékonyak és eredményesek! Így azok az “átlaghorgászok”, akik csupán néhány órát tölthetnek a vízparton, ők is rendkívüli fogásokra tehetnek szert velük. A termékpaletta számos olyan egyedi terméket tartalmaz, amely alapjaiban változtatta meg a finomszerelékes pontyhorgászatot! A fejlesztés egyetlen pillanatra sem áll meg.(Haldorádó Team Kft.)
HÍRÖS YACHT CLUB KFT
Henkel Magyarország Kft. – Vape
 hhhe Horgászok Határok Nélkül Horgász Egyesület

A Horgászok határok nélkül Horgász Egyesület 2013. december 11-én alakult meg. Tizenegy alapító tagja mind elkötelezett horgász, akik az alapító dokumentumban a rekreációs horgászat népszerűsítését, a horgászsport fejlesztését, a hazai és a külföldi horgászlehetőségek biztosítását, a horgászetika tiszteletben tartását és az arra való nevelést, a természetes és az épített környezet megóvását, védelmét határozta meg az egyesület működésének alapvető céljaként.
http://hhnhe.hu/

Horgászjegy logo Horgászjegy.hu

Online Vásárlók számára:
Horgászjegy árusító helyek nyitva tartásától független, éjjel-nappal elérhető vásárlási lehetőség.
Garantált jegyvásárlási lehetőség az év minden napján.
Horgászterületre vonatkozó hasznos információk és tudnivalók elérése.
Magyar / angol /nyelvű vásárlói felület későbbiekben a szomszédos országok nyelvén.
Bankkártyás és Szép kártyás fizetési lehetőség.
Folyamatos és frissített információk az aktuális vízterületekről.
Éves vagy napi jegyek vásárlása esetén amennyiben elveszítettük azt, pár gombnyomással pótolható!
Azonnali áfa-s számla letöltés.

Vízhasznosítók számára:
Éjjel nappal biztosított jegyeladás az év 365 napján.
Horgászástól eltiltott személyek azonnali nyilvántartásba vétele és horgászjegyhez való hozzájutás akadályoztatása.
Igény szerint megtekinthető és lekérhető forgalmi adatok egyetlen gombnyomással.
Jegy vásárlás során a vízterület hírlevelére feliratkozott és regisztrált tagok azonnali elérhetősége e-mailben.
Kiadott engedélyek érvényességének azonnali ellenőrizhetősége mobiltelefonról.
Hamisíthatatlan horgász jegyek.
Minden velünk szerződött horgászboltos árusíthatja az online szolgáltatásunkra szerződött vízhasznosítók napi, heti, havi, éves, horgászjegyeit offline módon.
A horgászjegyek árainak, szabályainak, egyéb tartalmi változásainak azonnali módosíthatósága, és megjelenítése a kiadott engedélyeken..
Egyedi helyfoglalásos rendszer bojlis tavaknak és más különleges igények, megvalósítása.
Nyomdai költségek jelentős csökkenése jegyformátumoknál.
Az egész ország és más környező országok is megismerhetik vizeiket, ezzel növelhetik napijegyes árbevételeiket.
Azonnali áfa-s számla adási lehetőség vízhasznosító nevében.

Horgászboltok számára:
Nem kell a kiadni kívánt nyomtatott jegyekért anyagi felelősséget vállalni egy éven keresztül!
Az eladott jegyek utáni elszámolás egyértelmű és egyszerű egyetlen gombnyomással elintézhető.
Az offline jegykiadás sokkal gyorsabb és gördülékenyebb, mint a kézi töltögetés.
Már a boltban tájékoztatást lehet nyújtani a helyi horgászrendről, illetve az aktuális helyzetről. (rendezvény, vízállás, szállás lehetőség, útvonal, stb..)
Nincs elfogyott jegy, mivel minden víz azonnal és egész éven keresztül rendelkezésre áll.
A szerződött horgász boltok feltüntethetőek az weboldalunkon, mint viszonteladók, mely reklámértékkel bír!
Azonnali áfa-s számla kiállítási lehetőség vízhasznosító nevében.

Mottónk:
Horgászjegyet minden napra, mindenkinek, mindenhonnan.

Ahogy a HORGÁSZ-ZÓNA-tól megszokhattátok, akciókkal és újdonságokkal lesz teletömve a stand. A feeder horgászok mindenképp keressenek meg, mivel sehol máshol nem láthatják együtt a MIDDY 4GS botcsaládot vagy a szintén angol BAIT-TECH teljes etetőanyag és csali választékát. Itt lesz a METHOD FEEDER MŰHELY IS, ahol mindent megtudhatsz egy olyan horgászmódszerről, amellyel könnyű (!) sok(!) nagyhalat (!) fogni!A pergetőhorgászok se kerüljék ki a standunkat, hiszen komoly választékkal készülünk, melynek része a RAPALA, POWER PRO, SUFIX, LUREFANS, DAM EFFZETT és DAIWA.A bojlis horgászok mellett már a feeder pecásoknak is szól a STÉG PRODUCT. A standunkon lesz a STÉG PRODUCT totális paletta, olyan finomságokkal mint a süllyedő SmOKe Ball (új ízekben is!), a method pellet, valamint a Fluo Juice, de a már piacon lévő termékeik új ízei és méretei is kaphatók lesznek.Természetesen nem maradhat el a vásári akcióban kínált SILSTAR és EUROSTAR orsó és bot felhozatal sem, csakúgy, mint azok a forgós bottartó állványaink, amelyen döbbenetes áron vannak minőségi horgászbotok.Cégtörténet„Szabadulj ki!” – ez tükrözi legjobban a horgászatról alkotott képünket. Letenni a melót, egy időre elfelejteni a gondot, lenullázni a stresszfaktorokat – ráadásul mindezt úgy, hogy sikerélményben is legyen részed: erről szól a horgászat! 2009-ben azért jött létre a Horgász-Zóna, hogy ebben a „kiszabadulásban” a pecások partnerei lehessünk.A Horgász-Zóna olyan márkafüggetlen horgászat specialista internetes portál, ahol felfrissülhetsz, tájékozódhatsz az újdonságokról, akciókról, horgászmódszerekről, horgászatokról szóló írásokból, és könnyedén rendelhetsz is több mint 40 márka több mint 10.000 termékéből vagy a saját címedre (8.000 Ft felett szállítási költség nélkül!), de ha kényelmesebb, akkor a Zóna horgászbolt hálózat hozzád közel eső boltjába is (ilyenkor sosincs szállítási és csomagolási költség).A www.horgasz-zona.hu webáruházban megtalálod a folyamatosan bővülő teljes kínálatot és az átvevőhelyek listáját is. Jelenleg több mint 40 márka (!) választékából válogathatsz! Ezek között kiemelt szinten kezeljük a Shimano, Daiwa-Cormoran, Bait-Tech, Middy, Dynamite Baits, Rapala, SUFIX, Spro, Nevis valamint a DAM, Eurostar, Silstar, OKUMA és PROLOGIC márkákat.A Horgász-Zóna egy horgász szakmai műhely is, amelynek fő platformjai a www.horgasz-zona.hu oldalon futó Zóna Magazin, a facebook oldalunk és a saját rendezésű horgász rendezvények (pl. nyílt napok, Method Party, stb.). Legfontosabb célunk ezzel, hogy friss infokat osszunk meg a horgászmódszereket érintő trendekről, bemutassuk az újdonságokat, valamint tájékoztassunk az akciókról, kiárusításokról. Ez mellett szeretnénk olyan írásokkal és programokkal is megjelenni, amelyek felfrissülést jelentenek mind ismeretekben, mind élményekben, és egy kicsit kizökkentenek a szorgos mindennapokból.
HOSCH KLEBER
IMOTHEP BAITS
IMRE TIBOR – BAMBUSZBOTOK
KAJAKPECA
 King - Baits Logó King-Baits a Horgász Shown!

A King-Baits Tari István tulajdonában lévő csali gyártó, forgalmazó, magyar családi vállalkozás. Az elismert pontyhorgász saját fejlesztései alapján készülnek az egyedi gyártástechnológiával minden konkurenciától eltérő íz- , illatvilággal, működési mechanizmussal jellemezhető termékek. Egyértelmű úttörője az oldódó bojlik és pelletek magyarországi elterjedésének. A termékekre jellemző a gyors és hatékony működés, stabil minőség és ehhez köthető ár-érték arány. 45 év magyar vizeken, magyar halakon, magyar éghajlaton és több száz versenyen szerzett tapasztalat garantálja mindenki számára a King-Baits termékekkel az eredményességet.

Tari István

1964-ben születtem, majd kisgyermekként ismerkedtem meg a halak és a horgászat világával. Ez a szabadidős tevékenység először szenvedéllyé, majd később  – mivel a megélhetésünk is ez lett- életformává vált. A sok száz verseny a 8 év teszthorgász múlt, a rengeteg kísérletezés eredménye lett életem vállalkozása a King-Baits. Ponty és fehérhalak horgászatára gyártunk csalikat és etetőanyagokat. Gondosan ügyelek az egyediségre és a magas minőségre. A visszajelzések ismeretében úgy érzem sikerült maradandót alkotnom a magyar horgászat történelmében. Ezzel elértem a célom, mert abból élhetek családommal együtt, amit szeretek.

MAGNUMTECH KFT
Maritime-Logo_v1 A Maritime Hajósbolt a maga több, mint 700 négyzetméterével az ország legnagyobb hajós szakáruháza. Hajók, vitorlás és motoros hajófelszerelések, alkatrészek, hajózási műszerek, parti és vitorlás ruházati termékek mind-mind megtalálhatóak üzletünkben. Cégünk a Lowrance halradarok és Zodiac gumicsónakok hivatalos magyarországi forgalmazója, valamint a Yamaha csónakmotorok legnagyobb hazai delaere. Forgalmazott márkáink a teljesség igénye nélkül: Zodiac, Bombard felfújható gumicsónakok, Saver műanyag testű hajók, Lowrance, Raymarine, Simrad, BandG hajózási műszerek, Yamaha csónakmotorok, TBS, Musto, Helly Hansen, Blue Willi””s cipő és ruházat, O””Brien, Jetpilot, Jobe termékek, Piranha propellerek, Marine Business és SeaClub ajándéktárgyak.
masterbaits_small MASTER BAITS
 mata_wobler MATAWOBBLER
Ma már alig akad olyan pergető horgász az ország határain innen és túl, aki ne találkozott volna a Mata Wobblers™ márkával. A műcsalikba a tömeggyártás helyett a manufakturális készítés önt lelket.  A megszokott színek mellett csak a megrendelő fantáziája és a Mata kreativitása szab határt a műhalak „ruháinak”.  A wobblerek külső-belső strapabírását a legjobb minőségű alapanyagok garantálják, mérettől függetlenül. Tekintélyes fogások bizonyítják a fogósságát,  legyen az sügér, domolykó, jász, süllő, csuka, balin vagy akár harcsa.Ne feledd: MATA, aminek jó hal a kaMATA!   „Ha eldobod, a hal visszahozza.”
 meus_baits MEUS BAITS
Természetesen gyártunk – ez a mi küldetésünk!A MEUS 2008-ban kezdte meg a pontyhorgászathoz kifejlesztett csalik és etetőanyagok gyártását. A forgalmazott termékeink magas minőséget szem előtt tartva, természetes összetevőkből készülnek a MEUS Lengyelországi üzemében, ahol a gyártást több éves kísérletezés és tesztelés előzte meg, amely alapján kialakult jelenlegi termékpalettánk.Termékeink között ízesítések széles skálájában megtalálhatók: Bojli, Pellet, Csalizó bojli, Pop-Up bojli, Csalizó pellet, Soft pellet, Dip, Booster, Powder dip, Protein paszta és Method Feeder termékek.A MEUS termékek már több európai ország horgászboltjának polcain megtalálhatók és napról napra egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a pontyhorgászok körében! A MEUS termékekkel Európa szerte számos kapitális méretű halat sikerült már horogra csalni és azok a horgászok, akik kipróbálták a termékeinket igen elismerően nyilatkoztak fogósságát illetően.Magyarországon 2016-ban történő megjelenés után a hazai horgászok fogásai és pozitív visszajelzései alapján a MEUS termékek a Magyar horgászvizeken is megállták a helyüket és bizonyítottak – számos hazai horgász “csalija” lett!Első alkalommal veszünk részt a Tavaszi Horgászshow-n, mint a MEUS termékek hazai forgalmazója, ahol a teljes termékpalettánkat megtekinthetitek és kedvezményes áron meg is vásárolhatjátok!Várunk minden kedves érdeklődőt a MEUS baits standján!www.meusbaits.hu
MOHOSZ
MŰHOSZ
MOSSFISH
NASH
NÉBIH-TUHÍR
kolibri_logo Nikol-Impex Bt.

A KOLIBRI 20 éve gyárt Európában felfújható horgász, vadász és szabadidős célra gumicsónakokat. Kiváló minőségű, ötrétegű anyagból készült csónakok, és éppen ezért rendkívül ellenállóak az időjárás viszontagságainak, akár több évtizeden át. A modern dizájnnak és folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már a legnépszerűbb márka Magyarországon. Örömünkre szolgál, hogy egyre többen kedvelik a KOLIBRIT, számos teszthorgász és csapat használja megelégedéssel a gumicsónakokat. Az idei kiállításon kibővült modell és színpaletta, és még több hasznos gumicsónak felszerelés várja a látogatókat a Kolibri standján! A 2015-ös évtől minden KOLIBRI modell, egyedülállóan a gumicsónak gyártók közül, egy beépített biztonsági túlnyomás elleni szeleppel kerül forgalomba. A szelep megvédi a nap által felmelegített kamrák illesztéseit, ezáltal 20-30 %-al megnövekedik a gumicsónak élettartalma. Idei újdonságként  bármelyik modell rendelhető új terepszínben is, természetesen hozzáillő terep mintás ülésekkel, sátorral, hasznos kiegészítőkkel. A megújult DSL sorozat megnövekedett belső terével, áramvonalasabb formavilágával, horgászati és kedvtelési célra egyaránt alkalmas. Ha a KOLIBRIT választja biztonságot, minőséget, jó ár-érték arányt és egy barátot vásárol. Immár hetedik alkalommal találkozhat velünk a kiállításokon,amelyre idén is jelentős kedvezményekkel készülünk. Higgyen nekünk a minőséget egyszer kell megvenni! KOLIBRI” Mindig a hullámok hátán”
A horgászkiállításon 10-20%-os kedvezmények!
www.kolibricsonakok.hu

NN Orvosi Műszerek és Finomacéláru Kft.
 Northern Baits logo small NORTHERN BAITS
logo_sensas Perfect Fishing

A fantasztikus márkákat felvonultató standon olyan híres cégek termékeit lehet közelebbről is megtekinteni, mi több megvásárolni, mint a Perfect, a Sensas, a Rive, a Star Baits vagy a Pezon&Mitchell. Magyar Szilárd és csapatának szakmai segítségére is bizton számíthat aki ellátogat majd a Perfect Fishing standjára a HorgászShow-n.

prologic logo A dán Prologic cég kínálatában szinte mindent fellelhetünk, ami a pontyhorgászathoz szükséges. A legapróbb kiegészítőktől kezdve a pontyozó botokon át a ruházatig, sátrakig. A fejlesztésbe rengeteg horgászt bevonnak, így a Prologic egyértelműen kitűnően használható, csúcsminőséget képviselő pontyos termékeket kínál elérhető áron! (Lanitex Kft.)
 colmic POZSONYI HORGÁSZCIKK KFT. – COLMIC
Nyomtatott PVA 52 Bombs – Ami IBCC győzelemhez kellett

A 2015-ös Tavaszi Horgászshow egyik legnagyobb durranása a PVA-52 BOMBS termékek debütálása volt. A pontyhorgászok legmagasabb szintű igényeit és kényelmét szolgáló termékcsalád pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lett. Ez a már 5 ízben is kapható (ánizs-fűszer, hal-máj, virágpor-méz, atom-pellet-mix, melasz-mix ) csalogatóanyag lehetővé teszi, hogy minden évszakban megtalálják a horgászok a legideálisabb kombinációt csalijuk még fogósabbá tételéhez.

Mi is a PVA 52 Bombs?
Kiváló minőségű PVA hálóba töltött prémium összetételű csalogatóanyagok,melyeket a végszerelékre rögzítve (akár előkére húzva, akár horogra tűzve) a vízben közvetlenül a csali köré koncentrálja a pontyok figyelmét!

Mi az előnye?
Nem kell többet a PVA töltőszerszámmal bajlódni, hisze a kiváló minőségű száraz állagú csalogatóanyagot speciális gép tölti be a PVA hálóba helyettünk, amelyből a vízbeérkezés után hőfoktól függően 10-20-30 másodperc után robban ki a rendkívül intenzív csalogatóanyag, amely közvetlenül a horog körül terül el!

Mitől verhetetlen?
Mert a PVA hálóba a csalogatóanyagot egy speciális eljárás segítségével olyan keményre tömörítjük, amit kézzel lehetetlen lenne és ez az amitől a mederfenéken szabályosan szétrobban a PVA 52 Bombs.

Mi bizonyítja a sikerességét?
Számtalan horgász büszkélkedik már általa komoly fogással, sőt használóit kétszer is Magyar pontyfogó bajnoki címhez, az IBCC I. és III. helyéhez és több EPBC helyezéshez is jutatta.

RUBIN SZEGEDI PAPRIKA
Super Stone Kft.
sbs SBS

A világ legtöbb pontyhorgászának ismerősen cseng az SBS név, hiszen ez a cég az elsők között, több mint 35 éve foglalkozik bojlis alapanyagok és késztermékek kikísérletezésével, tökéletesítésével. Az SBS magas minőségű termékeinek és folyamatos termékfejlesztéseinek köszönhetően a csali gyártó cégek egyik meghatározójává nőtte ki magát az évek folyamán. Az SBS Tactical Baits tulajdonjoga 2008 decemberében egy magyar cégcsoport kezébe került, melynek vezetője Kovács Zoltán. Mint az SBS termékek egyik legelkötelezettebb híve, 2001 óta ismeri és használja a cég termékeit. 2003 óta az SBS termékek magyarországi forgalmazója. Teszthorgászként és versenyhorgászként is rendkívül eredményes múlttal rendelkezik. Pontyfogó versenyek többszörös aranyérmese, csapattársával 2007-ben a Jászkiséri pontyfogó versenyen 966 kg pontyot sikerült fogniuk, mellyel nem hivatalos világrekordot állítottak fel. Kovács Zoltán versenyhorgász múltjának köszönhetően hosszú évek óta tevékenyen részt vett az SBS termékek fejlesztésében. Irányítása óta az SBS hagyományaihoz mérten, töretlen lendülettel halad előre. Az elmúlt években több olyan termék is a nevéhez köthető, melyeket elsőként az SBS hozott forgalomba a világon! Kovács Zoltán irányítása óta profi szakemberek segítik a gyártási, az európai forgalmazási, valamint a marketinggel kapcsolatos feladatokat is. A cég hosszú távú céljai között találhatjuk meg az információk és tanácsadások lehető legszélesebb körű kiszélesítését, mellyel úttörő szerepet kíván betölteni a csali gyártó cégek között.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt az SBS standján, ahol tapasztalt csapattagok válaszolnak a kérdésekre és tanácsaikkal segítik a választást a széles termékpalettán.

SITEL – ÚSZÓ STÉGEK
cover Szeretettel várunk minden már nálunk járt és leendő új vendégeinket, megújult előre foglalható horgászhelyekkel, bővített szolgáltatásokkal, és természetesen kapitális bányatavi pontyokkal!Aki szereti a kihívásokat szereti a nyugalmat, szeretne páratlan szépségű halakat fogni, vagy csak egyszerűen szeretne egy nyugodt élménydús hetet eltölteni egy festői szépségű környezetben, annak nálunk a helye.Az idei évben vendégeink rengeteg 15-20 kg feletti pontyot fogtak nálunk. Novembertől pedig a pergetés szerelmeseinek is megnyitjuk kapuinkat!további infók:www.szucsito.hu
 The_one_logo A The One csalik hosszas kísérletezés eredményei, melyek számtalan vízen bizonyították fogósságukat, sőt nem csak hétköznapi horgászatokon, hanem rangos nemzetközi versenyeken is. Az igazi tesztfázis tehát igazán kiélezett helyzetekben történt, folyamatosan finomítva a csalit! Miután összeállt a nyerő recept, már nem volt módosítás az összetételben, a számos kupagyőzelem pedig igazolta a munka eredményességét. Ezt követően hosszú évek teltek el napjainkig, de most elértük azt, hogy számtalan rekordfogás született a The One termékeknek köszönhetően. Ezek a 100%-ban természetes összetevőkből készült csalik nem csak a gyors horgászatokon, hanem a hosszabb túrákon is sikerrel alkalmazhatóak.Egyelőre három fajta termék kapható, a Red, ami eper-frankfurti, a Black, ami Squid-szilva, és a Purple, ami rákos ízesítésű.A The One csapata 2015-ben is tesztelt, és hamarosan piacra kerülnek az újdonságok, hogy Önök is részesei legyenek a szép fogásoknak.
TOP MIX
TÍMÁR MIX
A Trinexus Aqua immár 16 éve jelenik meg horgászkiállításokon a legnépszerűbb kiállítók között, bemutatva legfrissebb újdonságait. A tavaszi Horgászkiállítás 2016. rendezvényén bemutatkoznak a DEEPER vezeték nélküli okos halradarok új modelljei, a Humminbird-nek  a teljessé vált új Helix sorozata, kiállításra kerülnek a Lowrance új Hook és Elite Ti radarjai, és az Allroundmarin Kiwi gumicsónak családja. A kiállításon megtekinthetőek, kipróbálhatóak, és kedvezményes áron meg is vásárolhatóak.
 viza Viza 2003 Kft.

Már több, mint 10 éve foglalkozunk horgászcikk kereskedelemmel.

Mottónk: meggyőződésünk szerint minden Magyar Horgász joga és érdeme, hogy a világ legkiválóbb termékeivel horgásszon!

Az általunk beszállított horgászcikkek legnagyobb részét a Dragon termékek teszik ki. Néhány éve Disztribútorként működünk együtt remek kapcsolatban. A Jaxon Cég felkérése óta forgalmazzuk a termékeiket. Örömmel mondhatjuk el, hogy a kereslet egyre bővül a Jaxon termékek iránt is.

A Dragon meglátása szerint a jó ötlet, a jóanyag és a jó technológia, a jó termék alapja.

Ezzel a szimpatikus állásponttal teljes mértékben azonosulni tudunk.

Legfontosabb szempontjuk, hogy kiváló minőségű, könnyen kezelhető, hatékony, mindemellett környezetbarát termékeket készítsenek a horgászok számára. Bátran kijelenthetjük, hogy a Dragon horgászbot garantált sikert jelent és emellett örömöt okoz a használata. A termékeik az aktuális elvárásoknak leginkább alkalmas anyagokból, csúcstechnológiával készülnek. Saját termékeik túlnyomó része japánban készül, japán alapanyagokból. A kiegészítő termékeket, piacvezető gyártóknál rendelik meg. Az árképzését tekinteve a Dragon horgászcikkek estében kiváló ár/érték arányú termékekről beszélünk.

A Jaxon termékek kiszolgálják a horgásztársadalom teljes igényét.

A gyártónál  minden horgászmódszerhez megtaláljuk az szükséges eszközöket.

Megbízható miőség és jó ár/érték arány jellemzi a Jaxon termékeket.

Voltaker Kereskedelmi Kft.
VURA CSILLA
WEBFISHING CENTER
 wobblerek 2 Wobblerek.com