Horgász Show – 2019. MÁRCIUS 01-03

Programok

A HorgászShow a tavasz hírnöke! Nagyszerű márkák,  gazdag termékfelhozatal, és a legfrissebb újdonságok lesznek jelen a BOK csarnokban, március 1. és 3. között, azok számára, akik tényleg mindenben szeretnének felkészülni az új horgászszezonra!
Amire csak szükséged lehet, beszerezheted a kiállításunkon, a horgászengedélytől, a felszereléseken át a csalikig és azokig a fontos információkig, melyeket a horgászat legjobbjaitól hallgathatsz meg személyesen, élőben. A sok kedvezmény közt, részt vehetsz játékokon és tiéd lehet akár a főnyeremény, a Suzuki Swift is, a Suzuki Ház jóvoltából.
Mindenkit vár a pergető medence partján majd Móri István és azok az ismert ragadozóhalas specialisták, akik a legújabb trendeknek megfelelő csalikülönlegességeket és botokat, orsókat is be fognak mutatni és azokat az apró trükköket, amelyekkel szinte életre kelthetjük a vízben mozgó csalijainkat.
Színpadi programok között szintén minden módszer szerelmese megtalálhatja majd a számítását, hiszen a nagypontyok horgászatában jártas előadóink mellett a legkedveltebb módszer, a feeder technika neves művelő is velünk lesznek. A teljesség igénye nélkül, például a Haldorádó szakértő csapata, Jankovich Krisztián a Feeder Mániától, vagy éppen a THE ONE teszthorgászai, Ács József és Paál Norbert. De velünk lesz az Energofish teljes szakértő gárdája, akik színpadi előadásaik alakalmával számítanak a figyelmetekre.
Mindhárom nap részletes programja hamarosan felkerül oldalunkra! Keressetek fel minket legközelebb is!