Horgász Show – 2018. MÁRCIUS 02-04

PVA – 52 Bombs a Horgász Show-n!

PVA 52 Bombs – Ami IBCC győzelemhez kellett

Nyomtatott

A 2015-ös Tavaszi Horgászshow egyik legnagyobb durranása a PVA-52 BOMBS termékek debütálása volt. A pontyhorgászok legmagasabb szintű igényeit és kényelmét szolgáló termékcsalád pillanatok alatt hihetetlenül népszerű lett. Ez a már 5 ízben is kapható (ánizs-fűszer, hal-máj, virágpor-méz, atom-pellet-mix, melasz-mix ) csalogatóanyag lehetővé teszi, hogy minden évszakban megtalálják a horgászok a legideálisabb kombinációt csalijuk még fogósabbá tételéhez.

Mi is a PVA 52 Bombs?
Kiváló minőségű PVA hálóba töltött prémium összetételű csalogatóanyagok,melyeket a végszerelékre rögzítve (akár előkére húzva, akár horogra tűzve) a vízben közvetlenül a csali köré koncentrálja a pontyok figyelmét!

Mi az előnye?
Nem kell többet a PVA töltőszerszámmal bajlódni, hisze a kiváló minőségű száraz állagú csalogatóanyagot speciális gép tölti be a PVA hálóba helyettünk, amelyből a vízbeérkezés után hőfoktól függően 10-20-30 másodperc után robban ki a rendkívül intenzív csalogatóanyag, amely közvetlenül a horog körül terül el!

Mitől verhetetlen?
Mert a PVA hálóba a csalogatóanyagot egy speciális eljárás segítségével olyan keményre tömörítjük, amit kézzel lehetetlen lenne és ez az amitől a mederfenéken szabályosan szétrobban a PVA 52 Bombs.

Mi bizonyítja a sikerességét?
Számtalan horgász büszkélkedik már általa komoly fogással, sőt használóit kétszer is Magyar pontyfogó bajnoki címhez, az IBCC I. és III. helyéhez és több EPBC helyezéshez is jutatta.